Russell Hobbs 21790 Jewels Topaz Digital

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor Russell Hobbs 21790 Jewels Topaz Digital. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, prijs, afmetingen, prestaties

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Russell Hobbs 21790 Jewels Topaz Digital een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Gebruikers reviews  

13 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 13 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (16)

Consumenten review door: Alwin28 (bol.com)

Mooie koffiezetapparaat

 

Een mooie en stijlvol apparaat. Goed in te stellen en zorgt voor een heerlijk kopje koffie

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Nov 2017

Consumenten review door: grepatd (bol.com)

goed koffiezetapparaat met heet water

 

Echt heet water, waardoor de koffie beter smaakt

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jul 2017

Consumenten review door: Rush55 (bol.com)

Koffie

 

Lekker pittig bakje, goed heet en uitstekende smaak

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jun 2017

Consumenten review door: marcopw (bol.com)

Super koffiezet

 

Koffiezet die doet wat hij moet doen.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jun 2017

Consumenten review door: jluiting@home.nl (mediamarkt.nl)

uitstekend

 

een super koffiezeetaperaat mooie grote kan en de koffie is lekker warm en hij staat na een tijd zelf uit super handig

alles

Jan 2017

Consumenten review door: John v. (mediamarkt.nl)

loopt over

 

als de deksel niet goed sluit loopt de filter vol en over waardoor het systeem verstopt raakt en niet meer bruikbaar is door alle koffiedik

mooi en handig met klok timer

raakt snel verstopt

Nov 2016

Consumenten review door: Claudia (mediamarkt.nl)

Super

 

Ik ben erg blij met mijn koffieapparaat super hij werkt perfect heerlijk als je uit bed komt en de koffie is klaar

Hij werkt erg goed en smorgen uit bed is de koffie,Klaar geweldig

Nov 2016

Consumenten review door: Birgit L. (mediamarkt.nl)

Geweldig mooi apparaat

 

Buiten dat het koffiezetapparaat mooi is om te zien, is deze prettig in gebruik! Het koffiefilter plaatsen bovenin, is al een pré! Makkelijk en ook het water erin gieten vind ik prettig en knoei er niet overheen, alhoewel ik hier eerst mijn twijfels...

Mooi om te zien,Energie zuinig!

koffie slaat uit na 40 minuten..,Dus bij verslapen...koude koffie

Okt 2016

Consumenten review door: Roland S. (mediamarkt.nl)

mooi,maar onhandig waterreservoir

 

ik vind de gebruiksaanwijzing niet duidelijk genoeg,er wordt te vaag beschreven hoe de werking is,men moet het uitvinden met experimenteren,de functie van de klok onduidelijk beschreven,wat ik nu weet is dat hij alleen werkt als timer

ziet er mooi uit

zie review

Sep 2016

Consumenten review door: Andrew S. (mediamarkt.nl)

First class, stylish and makes GREAT coffee

 

Excellent product, really happy with my purchase and now looking to purchase the Toaster and Kettle. Really nice colour, makes great coffee, love the timer function and keeps coffee warm for 40 mins. I have waved good bye to my Nespresso - this is more...

colour,timer,4 cup option

Apr 2016
1
2