Russell Hobbs Illumina

Russell Hobbs Illumina
alaScore 88

29 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor Russell Hobbs Illumina. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Russell Hobbs Illumina een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 29 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede aankoop”

 

Prettig product, mooi design en niet te groot!

Mooi design ; Compact ; Prettig in gebruik

Geen gardes ; Geen citruspers

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“aanrader”

 

de perfecte blender voor mij! groot genoeg en sterk, blendert heel degelijk!

degelijk ; onderhoudsvriendelijk ; ruim

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super mooie apparaat”

 

Super apparaat. Ik ben erg blij met deze, Gebruik elke dag en werkt super goed.

Is geschikt om ijs mee te crushen met voor sappen en smoothies. ; De titanium coating houdt het tweezijdige mes langer scherp. ; krachtige motor ; alles kan in de vaatwasser ; goeduitziend

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super blij met sit toestel”

 

Super blij met deze blender, maakt veel minder lawaai dan mijn vorige, en maakt smoothies met bevroren ijs zonder enige moeite! Ook kan hij makkelijk uit elkaar gehaald worden voor te reinigen.

Maakt vlotjes smoothies met bevrozen ijs ; Makkelijk in gebruik ; Degelijke

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect.”

 

De blender is misschien een beetje zwaar, maar hij is in glas. Ik vind hem perfect, makkelijk en bovendien verdient hij geest een plaatsje in de keuken.

Mooi ; Handig ; Makkelijk

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijne krachtige blender”

 

Mooie blender die erg goed en krachtig maalt. Enige echte minpuntje is dat de nopjes niet heel stevig staan op het aanrecht, vooral als je de kan soms wat moet schudden, kunnen ze loslaten.

Mooi design ; Robuust ; Stevige mesjes ; Goed resultaat

Nopjes kunnen loslaten ; Soms moet je wat schudden

Feb 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi uitziende blender, maar met veel geluidsoverlast”

 

Enorm hard geluid

Enorm hard geluid

Jan 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Het is een geweldige machine!”

 

Ik ben tevreden met deze blender. Het is super om smoothies te maken.

Jan 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“de beste voor dat geld!”

 

Super apparaat. Durf er zelfs deeg mee te kneden dankzij de 800 watt motor. Klantenservice is fantastisch die krijgen echt 100%. Ik liet zelf de kan vallen maar kreeg gratis een nieuwe opgestuurd.

krachtige motor ; Blender optioneel (in verpakking bijgesloten) ; hele goede klantenservice

deg lekt soms door naar onderzijde

Jan 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ik heb alles gekocht bij coolblue wat met een stekker is”

 

Het product bevalt juist goed omdat ik een hekel heb aan appels schillen en shakes met puur fruit echt heerlijk zijn

Pakt zelfs hele appels ; Blendert perfect ; Bij schade had coolblue goed gehandeld prefect Coolblue! ; Mijn vriendin wil er zelfs nu 1 ; De Klantenservice van coolblue is de beste die er is

Geen het is een hele goede blender !!

Dec 2016