Russell Hobbs Retro Vintage Creme

Russell Hobbs Retro Vintage Creme
alaScore 89

17 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 17 reviews verzameld en geanalyseerd voor Russell Hobbs Retro Vintage Creme. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Russell Hobbs Retro Vintage Creme een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 17 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 17 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Leen Rommens (coolblue.nl)

“Goede retro koffiezet”

 

Ik zocht een mooie retro koffiezet en deze heb ik hierbij gevonden. Makkelijk in gebruik geen overbodige opties. Net genoeg wat nodig is.

lekker warme koffie ; Mooie uitstraling van retro koffiezet ; Bijna geen geluid

Dec 2017

Consumenten review door: filip degroote (coolblue.nl)

“Hele goeie koffie van een eenvoudig apparaat !”

 

Hij bevalt me door zijn eenvoud bediening

Eenvoudige bediening ; Geen tralala erop ; Mooie rode kleur

Geen

Nov 2017

Consumenten review door: B. Van Hemert (coolblue.nl)

“Gewoon goede koffie”

 

Het is een prima koffiezetapparaat. Meer kan ik er niet over zeggen.

Gewoon goede koffie

Geen

Nov 2017

Consumenten review door: Esther (coolblue.nl)

“Super tevreden”

 

Mooi retro design, het ouderwetse gepruttel voor een gezellig koffiegevoel. Koffie heeft goede temperatuur, was alleen in begin even zoeken naar de voor mij juiste koffie/water verhouding.

Redelijk smal apparaat, neemt niet zo heel veel ruimte in . ; Makkelijk schoon te maken.

Okt 2017

Consumenten review door: Stefaan (coolblue.nl)

“Snel lekkere koffie gemaakt met een leuk retro design.”

 

Ondanks de uitstekende gratis thuis-lever-service van Coolblue, ben ik mijn aankoop zelf gaan ophalen in de winkel te Lochristi want ik moest toch de baan op. De vriendelijke en correct service zorgde dat ik snel verder kon met mijn aankoop. Dit...

Snel een volledige kan koffie ; Lekker van smaak ; Mooi design

Geen

Sep 2017

Consumenten review door: Hein Poelma (coolblue.nl)

“Uitstekende service en snelle levering”

 

Natuurlijk weer een super service bij coolblue zoals altijd. Koffiezetter ziet er mooi uit maar dat is persoonlijk. Zet lekkere koffie en blijft goed warm.

Mooi ; Lekkere koffie ; Super service coolblue

Automatische uitschakeling na 40 min. Helaas is dat bij alle koffiezetters tegenwoordig zo.

Jul 2017

Consumenten review door: Stephan Claus (coolblue.nl)

“mooi design maar niet degelijk”

 

De koffiezet is al na een paar maanden vervangen, wel onder garantie maar je verwacht toch dat een toestel enkele jaren meegaat mits goed onderhoud

niet geschikt voor veelvuldig gebruik ; de leidingen verstoppen gemakkelijk

Mei 2017

Consumenten review door: Ali Coehoorn Jonker (coolblue.nl)

“Super mooi en lekkere koffie”

 

Precies zoals het apparaat bedoelt is mooi en lekkere koffie.

Super mooi apparaat en lekkere koffie

Apr 2017

Consumenten review door: Debora Dekker (coolblue.nl)

“toch een fijn apparaat , leuk om te zien .”

 

Veel condensvorming omdat deksel filter goed sluit . Goed voor de smaak , maar door kalkrijk water hier snel kalksporen . cafeïnevrije koffie loopt langzamer door en zet meer uit : daardoor overlopen filter bij meer dan een halve kan koffiezetten

Apr 2017

Consumenten review door: A. Thijssen (coolblue.nl)

“magnifique”

 

lekkere koffie,economisch,minder maling

Mar 2017
1
2