Nikkei Extreme X2

Nikkei Extreme X2
alaScore 89

14 reviews

Jul 2017

alaTest heeft 14 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nikkei Extreme X2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Nikkei Extreme X2 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 14 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 14 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Jill Van der Sluis (coolblue.nl)

“Super goed een echte aanrader”

 

Omdat ik er super leuke filmpjes mee kan maken ondanks de postbezorger te laat was een leuk kaartje gehad van een medewerker

Hij werkt top de camera

De helmband is net wat te kort

Jul 2017

Consumenten review door: michiel de kort (coolblue.nl)

“dit is speelgoed en geen camera”

 

degelijkheid is bedroevend

prijs

speelgoed

Jul 2017

Consumenten review door: Eva Sluurman (coolblue.nl)

“Leuk product voor een leuke prijs.”

 

Ik ben tevreden met de aankoop. Een lage prijs voor een redelijke camera. Door de prijs/kwaliteit had ik al niet verwacht dat de beeldkwaliteit super zou zijn, dit is ook niet het geval, maar hij voldoet en je kan er leuke beelden mee opnemen.

Goedkoop ; Veel accessoires

Beeldkwaliteit is niet super

Jun 2017

Consumenten review door: Alfred van Schaik (coolblue.nl)

“kopen kopen kopen”

 

Ik gebruik het als camera op mijn motorhelm. Beeld is goed, ook met weinig licht gefilmd (snelweg, straatverlichting). Geluid slecht door rijwind maar dat is logisch. Ik ben er nog niet achter hoe ik filmpjes via schermpje kan afspelen. Geen...

goed beeld, gebruik het als motorhelmcamera ; relatief goedkoop ; waterdichte behuizing ; beeldstabilisator kan je aanzetten ; opneemgeluid kan je uitzetten, veel mogelijkheden (iso, formaat etc)

Geen gebruiksaanwijzing, zoeken op internet/youtube, nog niet alles is mij duudelijk. ; slecht geluid door rijwind op de motor (logisch). ; accu houdt het 45 min uit denk ik

Jun 2017

Consumenten review door: Stefan Wouters (coolblue.nl)

“Top!”

 

Ik heb hem gekocht om tijdens het snorkelen te kunnen filmen en foto's te maken. Onderwater maakt hij perfecte foto's en ik ben er erg blij mee. Voor dit geld geen Gopro!

Makkelijk in omgang. ; Kan tegen een stootje. ; Batterij gaat lang mee en is gemakkelijk op te laden. ; Naar eigen gemak in te stellen.

tot nu toe nog geen minpunten.

Jun 2017

Consumenten review door: Wingelaar Esperanza (coolblue.nl)

“Goede prijs kwaliteit verhouding!”

 

Als cadeau voor een 13-jarige, voor filmpjes tijdens het fietsen. Geen full HD, maar we vragen ons af of dat werkelijk nodig is. De eerste rit precies 1,5 uur gefietst om te testen of de beschrijving juist was wat betreft de filmduur, maar er was zelfs...

Goede prijs kwaliteit verhouding ; veel accessoires

Nog geen kunnen vinden

Mei 2017

Consumenten review door: daisy dielemans (coolblue.nl)

“Goede kwaliteit”

 

Super goed product nog niet gebruikt onderwater maar weet zeker dat hij het super doet

Goedkoop ; Werkt goed

Apr 2017

Consumenten review door: Valerie Ediers (coolblue.nl)

“Prijs-kwaliteit top

 

Makkelijk in gebruik , net wat we zochten voorlnze negenjarige zonen en dit voor het opstarten van een VLOG .....

Apr 2017

Consumenten review door: Sven Boekelder (coolblue.nl)

“Teveel kwaliteit voor deze prijs”

 

Kwaliteit is zeer goed voor deze prijs. Gekocht omdat ik geen honderden euro's wilde besteden aan een action cam, en meestal merk je dat aan het product. Deze werkt echter naar behoren en op resoluties na levert deze camera weinig in.

Goede kwaliteit ; Scherp geprijst

Apr 2017

Consumenten review door: Jonathan Smans (coolblue.nl)

“zeer tevreden”

 

zeer goede camera voor zijn prijs klasse ben er zeer tevreden mee (PS: kan tegen een stootje ik ga er mee airsoften en is al een paar keer geraakt geweest )

Mar 2017
1
2