Nikkei Extreme X4

Nikkei Extreme X4
alaScore 89

22 reviews

Feb 2018

alaTest heeft 22 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nikkei Extreme X4. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Nikkei Extreme X4 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 22 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 22 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: F.E. de Ruiter (coolblue.nl)

“mooi compact toestel en waar voor je geld”

 

compact en handig

Jan 2018

Consumenten review door: John Geenen (coolblue.nl)

“Goed”

 

Voor kinderen super

Makkelijk in gebruik ; Goed voor starter ; Handig in grootte

Dec 2017

Consumenten review door: aart poldervaart (coolblue.nl)

“een topper.super.”

 

mijn kleinzoon is er heel blij mee ,we hebben het kado gegeven, voor zijn verjaardag,en gaat regelmatig in en onder het water grevelingse meer in zeeland gebruiken.

erg handig ; mooie beelden

onder de 10 meter geen goed beeld meer

Dec 2017

Consumenten review door: Josef Lior (coolblue.nl)

“Erg compacte en handige camera”

 

Erg fijne en compacte camera, alleen wel jammer van het kleine schermpje

Mooie HD kwaliteit ; Redelijke batterij

Scherm is wat klein en geen hoge resolutie

Dec 2017

Consumenten review door: Linda (coolblue.nl)

“Prima cameraatje voor een beginner”

 

Verwacht geen Ferrari voor een Mini prijsje. De camera voldoet aan mijn verwachtingen

Goeie prijs kwaliteit verhouding ; Scherp beeld

De camera gaat gemakkelijk per ongeluk aan waardoor batterij leegloopt. Je kunt dit voorkomen door hem even omgekeerd in de waterdichte behuizing te doen als je hem niet gebruikt.

Okt 2017

Consumenten review door: Anne (coolblue.nl)

“Frustrerend onhandig ding, zie minpunten”

 

Ik verwacht geen A-kwaliteit voor deze prijs, maar dit was een miskoop.

Licht ; Klein ; Aardige beelden

Gaat uitzichzelf aan en begint met filmen, kost batterij en kaart loopt vol. Op moment dat je hem wil gebruiken risico dat hij al ver leeg is en vol staat dus moet je eerst alles weer checken. ; Camera in waterdichte case gebruikt en dan beslaat 'ie...

Sep 2017

Consumenten review door: Saskia Schollaert (coolblue.nl)

“Compleet toestel, geen extra aankopen meer nodig”

 

Makkelijk en compleet

Sep 2017

Consumenten review door: Hans Van der Ende (coolblue.nl)

“Inderdaad goedkoop maar je krijgt er ook niet veel voor”

 

Ik had verwacht dat je bijvoorbeeld in kon stellen dat hij om de 10 seconden automatisch een foto zou maken. Dit om hem onder een drone te maken. Dit wil dus niet. Verder verliest hij constant via WiFi het contact met mijn iPhone, zelfs als ik ze naast...

Goedkoop

Verliest constant contact met iPhone (WiFi) ; Loopt regelmatig vast ; Automatisch instellen om foto's te maken om een aantal seconden ontbreekt

Aug 2017

Consumenten review door: Klasien Lourens (coolblue.nl)

“Het is t net niet”

 

Je kunt er te weinig mee opnemen. En er zit geen beschrijving bij , je moet het zelf maar uitzoeken..

Je kunt maar een minut per keer opnemen

Aug 2017

Consumenten review door: jens Ruhof (coolblue.nl)

“De Nikkei Xtreme x4 doet precies wat je ervan verwacht”

 

Ik heb dit product gekocht voor snorkelen en ik was blij verrast met de scherpte van het beeld en het gemak van de camera.

Compact ; Bijgeleverde accessoires ; Prijs

Aug 2017