Nikkei Extreme X6

Nikkei Extreme X6
alaScore 89

197 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 197 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nikkei Extreme X6. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Nikkei Extreme X6 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 197 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 197 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede camera waarmee je lang plezier kan hebben”

 

Je kan filmen op ieder moment, en is overal aan te koppelen. Je moet wel eerst even gaan zitten om uittevinden hoe die werkt, maar voor de rest zie ik alleen maar pluspunten

Goede beeldkwaliteit ; Makkelijk opnames terug kijken ; Bijna overal aan te koppelen

Het duurt even voor je doorhebt hoe die werkt

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Doet waar je hem voor hebt gekocht.”

 

Vast niet zo goed als een originele GoPro. Maar voor de meeste stervelingen meer dan oké apparaatje.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“goed ding voor mij als beginner”

 

toppie

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“goed”

 

makkelijk in gebruik. wel uitzoeken waar de onderdelen voor worden gebruikt.

Compact ; Handig ; kwaliteit en prijs

handleiding voor alle onderdelen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Tof en handig toestel, leuke beelden om later terug te kijke”

 

Prijs kwaliteit zeker te overwegen om voor dit toestel te kiezen. Bij ons doet het enkel dienst op de skipiste. Toffe beelden en nagenieten. Doet alles wat we willen.

Even prutsen hoe te openen eens je het door hebt simpel ; Groot voordeel montage stukken van GopPro werken hierop ; Verbruik valt zeer goed mee kan ruim een vm filmen op de skipiste

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuke action camera voor een nette prijs”

 

Prima prijs/kwaliteit camera als je geen "GoPro" prijs wilt betalen en je eisen iets los kunt laten. Alle nodige functies zijn aanwezig en de slow motion functie is een leuke extra.

Prijs ; Accessoires

Bijhorende App om deze te besturen verbind vaak niet in 1x (op Android 7.1.1)

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Topper voor goede prijs/kwaliteit verhouding”

 

Gaan skiën en prachtige beelden kunnen met filmen.

Stabiliteit camera ; Waterdichtcase

Batterijduur

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede prijs/kwaliteit voor Casual gebruik”

 

Camera gekocht voor vakantie naar Caribisch Nederland , voornamelijk voor onderwater opnames en dergelijke. Eerste impressies zijn goed en er zijn veel accessoires meegeleverd. Deze gekocht in combinatie met een PRO-mounts 90Pole, extra accu en 32GB sd...

Meegeleverde accessoires ; Prijs/Kwaliteit verhouding ; Goed te gebruiken in zout water ; Scherm ook onder water goed zichtbaar ; Wifi-Mogelijkheid

TIjd/datum verlies als de accu gewisseld wordt ; 4K 30fps is wat schokkerig ; 1080p 60fps hier en daar compressie artifacts ; Geluidkwaliteit ; Knoppen zijkant van matige kwaliteit

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top!”

 

Ik ben echt een leek op gopro gebied, maar werd goed geholpen door Coolblue en daarom de Nikkei extreme aangeschaft en we hebbben hele gave foto's mee gemaakt! Onder en boven water! Paar x gevallen maar niets aan de hand met de camera. En hele hoge...

Gebruiksvriendelijk ; Waterdicht ; Hele gave foto’s op onze reis mee gemaakt

Eerst video daarna fotostand met 1 knop ; Je moet even door hebben hoe je foto/film naar een ander service krijgt.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“het geld niet waard”

 

Heb dit product aangekocht. Hij loopt steeds vast. Eerst dacht de service dat dit aan de geheugenkaart lag. Ik heb een nieuwe gekocht. Nadien werkte het nog steeds niet. Dan een nieuwe camera gekregen. Het werkt nog steeds niet. Sterke Afrader!

stevig

beeld loopt in elke resolutie vast

Feb 2018