Neato Botvac Connected

alaTest heeft 539 reviews verzameld en geanalyseerd voor Neato Botvac Connected. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Stofzuigers. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, vormgeving

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Stofzuigers krijgt de Neato Botvac Connected een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 539 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 138 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (400)

Expert review door : Cédric Van Loon (zdnet.be)

Review Neato Botvac Connected: Lasergestuurd | ZDNet.be

 

Dankzij een intelligente laser kan Neato elke kamer perfect scannen. Hierdoor is het de absolute koning op het vlak van robotstofzuigers.

scantechnologie ; efficiënt ; slim formaat

zijborsteltje lost soms ; geen rubberen bescherming vooraan

Behalve enkele details, kunnen we weinig opmerken aan de Neato Botvac Connected. Het is de absolute koning op vlak van robotstofzuigers en gezien de concurrentie valt zijn prijs zelfs nog mee (ook al blijft die pittig). Wie nooit meer wil stofzuigen in...

Jan 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Neato Robotics Botvac Connected

 

Duur apparaat maar wel met alles erop en eraan. Kwaliteit bevalt ons en product is zeker wat we ervan verwachten. No nonsense. Aanbeveling!

Kwaliteit ; Hoeveelheid stofopname

Dure gadget, je kunt er ruim 4 goede stofzuigers (handbediend) voor kopen ; Het Hepa-filter moet regelmatig vervangen worden (10 a 20 zuigbeurten)

Jan 2018

Consumenten review (tweakers.net)

Neato Robotics Botvac Connected

 

Werkte relatief goed, liet wel hier en daar wat vuil hangen en niet erg precies in de hoeken. Na de garantieperiode helaas gestopt met werken, borstels draaien niet meer (motortje binnenin zit muurvast)

Prima ter ondersteuning vh kuisen

Duur ; Defect na garantie

Nov 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Neato Robotics Botvac Connected

 

Doet zijn werk uitstekend. Ook kattenharen haalt hij prima uit ons tapijt, makkelijk in te stellen en botst niet blind overal tegen aan. Kan door zijn vorm ook goed in hoeken komen, zolang deze niet te smal zijn. Jammer van de glimmende buitenkant ;-)

Goede Zuigkracht ; Ook bij kattenharen uit tapijt ; Kan ruim 80m2 met 1 acculading ; Prima app, maar ook zonder te bedienen ; Werkt efficiënt & gestructureerd ; maakt ook goed schoon om tafelpoten e.d. ; Spot clean

Glimmende afwerking ; Stofbakje onhandig te legen

Aug 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Neato Robotics Botvac Connected

 

Perfecte stofzuiger waar je geen omkijken naar hebt. Naar mijn mening de meerprijs ten opzichte van lagere klassen meer dan waard. We stofzuigen nooit meer zelf.

Zuigt zeer strak langs muren en stoelpoten ; Prachtig aangeharkte kleden met comboborstel ; Valt niet van de trap ; Ook zonder app te bedienen ; Goede dekking zonder je hele huis aan te passen ; Kan even snel boven ingezet worden zonder de basis mee te...

Prijzige borstels en filters (als je origineel koopt) ; Stofbak niet te legen zonder morsen ; iOS app kan beter

Aug 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Neato Robotics Botvac Connected

 

Als het werkt een prima product alleen werkt het niet langer dan 11 maanden.

Zuigt goed ; Kan de 60m2 aan

XV na 11 maanden stuk ; Botvac na 13 maanden stuk ; Botvac na weer 2 maanden stuk ; GEEN SUPPORT

Okt 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Neato Robotics Botvac Connected

 

Een zeer goede robot die je een hoop tijd helpt besparen. Must have. De app is ook erg handig. Werkt ook in het donker

Zuigkracht ; Rijd ook over kinderspeelgoed heen ; Werkt ook in het donker ; iPhone App ; Spot clean ; Redelijke batterijduur ; Werkt in een patroon ; Eco/Boost stand

Hoogte had iets minder gemogen ; Maakt op eco stand toch te veel lawaai om 's nachts te laten draaien. Bang dat mijn buren er toch last van hebben ; Stofzakje had iets groter gekund. ; De bandjes maken wat lawaai op plavuizen. Had op zachter rubber...

Sep 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Neato Robotics Botvac Connected

 

De Neato Robotics Botvac Connected, is dit en waardige vervanger voor de stofzuiger?

Enorme zuigkracht voor een Robot ; Grote opvang bak ; Zijborstel ; Gaat efficient te werk ; Schoonmaak Agenda ; Mooie en makkelijke app ; Lange accutijd ; Goede service

Duur ; Geen API ; Maakt redelijk veel lawaai ; Plastic zijwieltjes

Mar 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijne robot, makkelijk te onderhouden”

 

Met veel huisdieren is deze robot erg prettig in huis, timer in te stellen zodat je op een schone vloer thuiskomt

Gaat overal onderdoor ; Komt overal ; Goede service Coolblue

Geluid

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Gewoon doen, je zult er blij mee zijn.”

 

Ik was heel sceptisch maar hij doet alles heel grondig. Wij laten hem iedere nacht lopen en hebben 's ochtends een schoon huis, hoe fijn is dat. Prettig met de app. Geeft netjes aan dat hij klaar is of is vastgelopen en wat hij allemaal gezogen heeft....

Zuigt overal ; Fijne app ; Apparaat makkelijk schoon te houden ; Installatie makkelijk

Niet "leerbaar" ; Hij zuigt alles dus ook natte drap als spuug en diarree van evt dieren ;-)

Apr 2018