Neato Botvac Connected D5

alaTest heeft 69 reviews verzameld en geanalyseerd voor Neato Botvac Connected D5. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Stofzuigers. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De vormgeving is ook indrukwekkend.

betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Stofzuigers krijgt de Neato Botvac Connected D5 een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 69 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 46 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (23)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een aanrader.”

 

Eens je er eentje aangeschaft hebt, kun/wil je niet meer zonder. Enorm gebruiksgemak. Het huis is altijd proper zelfs met 3 binnenshuis levende Britse Korthaarkatten. Een aanrader ook al is hij niet echt goedkoop.

maakt grondig schoon ; stopt waar hij gestart is ; kan beter als de vorige Neato over kleine randjes

maakt best veel lawaai

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed product”

 

Hij rijdt ondertussen een week zijn rondjes. Loopt af en toe vast op een veter of kabels en geeft dan netjes een seintje via de app. Voor de rest geen omkijken naar behalve regelmatig hem legen.

Rijd automatisch zijn ronde ; Neemt hoge drempels

Moeite om aangesloten te krijgen op WiFi ; Minimale handleiding ; Klein opvangbakje

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“De beste als hij werkt ...”

 

Een super toestel als het blijft werken. Dit is reeds onze 4e NEATO, gelukkig steevast omruiling verkregen door Coolblue door een defect tijdens de garantie. NEATO dient toch echt wel z'n betrouwbaarheid op te krikken, meestal problemen met het niet...

Intelligente route door je woonkamer ; Connected functie is handig ; Fijne garantie regeling neato

Luidruchtig ; Soms bruusk met stoelen ; Betrouwbaarheid

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeker een aanrader als je om de 2 dagen zelf zou stofzuigen”

 

Zeer tevreden. Een echte opluchting!

Stofzuigt efficiënter dan een mens ; Alles opzij en laat hem maar doen ; Oppervlakteverslag per keer ; Ook als kruimeldief

Doet niet alle hoekjes tot in de perfectie

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Blij met deze Neato”

 

Ik had eerst de Neato xv signature, dit is een prima opvolger ervoor

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zelf meer genieten en minder te werken.”

 

Werk op zich prima. Doet wat de robotstofzuiger hoord te doen. Helaas al keer terug moeten sturen. Maar wel een nieuwe ontvangen.

Vloer is bijna altijd schoon ; Tijd in kunnen stellen. ; Doet goed zn werk

Botst regelmatig tegen een object aan. ; Redelijk geluisd nivo

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Nice robot.Clean better than I expected.”

 

We have the robot only for one week. But we are sutisfied. It cleans quite good, coming back to the station to charge.

Battery ; Navigation ; Schedule cleaning ; Not that noisy ; Shows the map, where it cleaned

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed over nagedacht en dus goed resultaat.”

 

de zuigmond zit voor en aan de zijkant waardoor de robot de hoekjes en de plint goed meeneemt. andere hebben de zuigmond tussen de wielen en dan ben je afhankelijk van de kleine draaiborsteltjes.

Voorzichtig ; eenvoudige installatie ; mooi langs de kant en de hoekjes

maakt wel wat geluid

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super aankoop.”

 

Heerlijk als dit werk op een goede mnier voor je gedaan wordt.

De haren die onze hond op de zwarte vloer achterlaat zijn in goede handen nu. ; Bij de derde keer werd ook de bijkeuken aangedaan. Een snelle leerling dus. ; Mooie uitvoering.

Batterij moet volgens de gebruiksaanwijzing na 1,5 jaar vervangen worden. We gaan het zien. ; De 'slap hangende voering onder de bank' raakt de laserafdekking: Neato draait om zijn as.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Nog beter dan onze oude D85”

 

Onze oude D85 begaf het na 1 jaar en 350 dagen... eerst balen toen toch maar opgestuurd en uiteindelijk een nieuwe mogen uitzoeken onder garantie, oftewel hier zit een meer dan tevreden klant ! Tegelijk de nieuwe D5 is duidelijk de betere...

Stuk stiller dan de oude Botvac D85 ; Gewoon goed resultaat ; Connected, dit voegt absoluut waarde toe ; loopt beter over obstakels heen dan oude D85

beperkte grote opvang bakje ; loopt niet zelf de trap op.. ;)

Feb 2018