NEATO Botvac D3 Connected

alaTest heeft 75 reviews verzameld en geanalyseerd voor NEATO Botvac D3 Connected. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Stofzuigers. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De afmetingen is ook indrukwekkend.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Stofzuigers krijgt de NEATO Botvac D3 Connected een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 75 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 58 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (17)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super huishoudhulp”

 

Doet wat het belooft

Neemt de hele oppervlakte voor zn rekening en gaat niet zomaar kris kras door de leefruimte

Batterij mocht mss iets langer mee gaan

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een goede stofzuiger voor het dagelijks aan kant maken”

 

Onze Neato bevalt erg goed. We hebben een hond die nogal wat vuil en haar meebrengt, Neato gaat hier prima mee om. Wel is het van belang de borstel na elk gebruik even schoon te plukken, die is makkelijk eruit te halen en vergeleken met het stofzuigen...

Geschikt voor dierenharen ; Gaat zelf terug naar het laadstation ; Makkelijk te verplaatsen naar een andere ruimte ; Communiceert wanneer hij vast zit

Komt weleens vast te zitten ; Bakje moet trouw na elke beurt geleegd worden

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een zeer goeie stap richting een zorgelozer leven !”

 

Ik vind het fantastisch te zien hoeveel vuil en haar mijn lieve Neo verzamelt na een reinigingsbeurt.

bediening via de app ; minder lawaai dan gewone stofzuiger ; maakt me het leven aangenamer ; Is ideale speelmaatje van ons kitten

magneetstrips zijn vrij duur ; kan nog niet zelf de trap op om ook de slaapkamers onder handen te nemen ;-)

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader goede snelle duidelijke service van coolbleu”

 

Werkt erg precies Ziet snel obstakels

Erg secuur ; Makkelijke bediening ; Je kan goed zien wat hij heeft gedaan ; Goede zuigkracht

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top, zolang je je netwerk op kanaal 1,6 of 11 hebt staan”

 

Tot een kleine maand geleden was ik super tevreden alles werkte goed. Zelfs mijn vriendin was over en hij werd gebruikt op elke verdieping. Totdat de stofzuiger een firmware upgrade kreeg en sindsdien weigert hij te verbinden met mijn netwerk als ik...

Makkelijk in gebruik ; Leuke app

Stelt hele specifieke eisen aan je netwerk, koppelt alleen op kanalen 1,6,11 ; Let op met rondslingerende kabels en wipstoeltjes

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zuigt slecht”

 

Hiervoor hadden we ook een Neato. Heel fijn ding, maar ging kapot. Toen deze uitgezocht. De vorige merkte precies waar het trapgat zat. Deze niet en viel dus van de trap naar beneden. Verder zuigt hij slecht rond de tafelpoten en slaat hij stukjes...

Mooier dan de voorganger

Heeft moeite met kruimels rondom tafelpoten ; Merkt de trap niet op ; Slaat stukjes over ; Verbinding met app is steeds weg

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader voor iedere smarthome”

 

Benito bevalt prima. Hij maakt goed schoon terwijl er niemand thuis is en loopt dus niemand in de weg. Hij communiceert goed als hij vast zit of klaar is met zijn werk.

Maakt goed schoon ; Redelijk stil ; Hij communiceert goed ; Vrolijk type ; Werkt goed met Amazon Alexa

Hij zet geen koffie ; Hij doet geen boodschappen ; Slecht voor werkgelegenheid

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Niet kopen. Onderontwikkeld, ga voor een duurdere!”

 

Product bevalt absoluut niet, heb het al 2 x terug moeten brengen omdat hij van (dezelfde!) trap is afgevallen. Ziet dus geen dieptes of niet goed genoeg.

Maakt lekker schoon ; Makkelijk te bedienen

Ziet geen dieptes, 2 x naar beneden gestort ; Blijft op kleine attributen hangen ; Niet slim en leert niet in ruimtes ; Kleine opvangbank ; Veel gedoe eromheen, beter zelf gaan stofzuigen

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fantastisch, maar onvoldoende batterij voor 75m2”

 

Ik had hiervoor de Neato Botvac 75, hier was ik superblij mee. Deed haar werk altijd goed en op de juiste momenten. Nu heb ik deze schoonheid, waar ik ook enorm blij mee ben. Doet hetzelfde, alleen met minder lawaai. Grootste minpunt is echter het...

Maakt schoon ; Ziet er mooi uit

Batterij ; Zeeeer kort snoer ; Geen magneetstrip

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Apparaat met een verrassend resultaat”

 

Mijn eerste ervaring met een robot stofzuiger is positief. Het resultaat is goed. Een stofzuiger blijft wel nodig. Regelmatig een robot stofzuiger gebruiken verwijderd wel de zichtbare stofpluizen op de harde vloerbedekking.

Geluidsarm ; Voldoende capaciteit voor meerdere kamers

Verliest af en toe wifi connectie

Nov 2017