Linn Klimax DS

Linn Klimax DS
alaScore 80

12 reviews

Aug 2018

  • Negatief

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor Linn Klimax DS. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De gebruiksvriendelijkheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Linn Klimax DS een alaScore™ van 80/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Review Beoordelingen

  (50% van de reviews)
Toon alle 5 sterren reviews
  (50% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

Features

prijs
  (Toon alle)
gebruiksgemak
  (Toon alle)

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (10)

Expert review door : Audio (besteproduct.nl)

LINN Klimax DS/1

 

De LINN Klimax DS/1 is nog niet vaak genoeg getest voor een volmondig ‘lovend', maar het begin is gemaakt. Uit de eerste test(en) komt de LINN Klimax DS/1 goed tevoorschijn. Mogelijk dat gebruikers van de Klimax DS/1 je verder kunnen helpen met een...

Functionaliteit; Linn zet hier de geluidsmaatstaf

Jul 2011

Expert review door : Werner Ero (hifi.nl)

Linn Klimax DS Muziek Netwerkspeler

 

Mijn artikel over de Linn Klimax DS en misschien wel muziek netwerkspelers in het algemeen, heeft veel reuring veroorzaakt. Dank voor de opbouwende reacties zowel telefonisch als in mijn mailbox. Voor mij een teken dat dit echt leeft onder veel lezers...

Mar 2008