COOD-E TV 4K

COOD-E TV 4K
alaScore 87

37 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 37 reviews verzameld en geanalyseerd voor COOD-E TV 4K. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de COOD-E TV 4K een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 37 reviews)

Gebruikers reviews  

30 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 30 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (7)

Consumenten review (tweakers.net)

COOD-E TV

 

Beetje laat, maar voor wie er een uit V&A koopt of gewoon op zoek is naar info. Het is het geen gesloten systeem, maar gewoon android wat kodi start. Via usb stick een andere launcher er op gezet kan je alles wat een wat oudere android kan.

Leuk in elkaar gefrutte hardware, lief klein doosje ; Redelijk snelle cpu/gpu combi

Je moet iets verder zoeken voor je de baas bent

Jan 2018

Consumenten review (tweakers.net)

COOD-E TV

 

Waardeloos. Afgeschermde variant van Kodi, is zelf niet te updaten. Al met al, voor dit bedrag koop je veel betere (Kodi) spelers zonder al deze nadelen. Advies: alleen kopen als ie voor 15 euro in een graaibak van de bouwmarkt te vinden is.

Behuizing

Gesloten systeem. ; Ouder Kodi versie, met eigen sausje. ; Out of the box geen DD/DTS audio zonder versterker. ; HDMI-CEC non-existent ; Geen aan/uit mogelijkheid. ; Na lange uptime traag, veel vertraging in bediening.

Aug 2016

Consumenten review (tweakers.net)

COOD-E TV

 

Op mail reageren ze niet, forum- en facebookberichten worden verwijderd. Iedereen die hem langer dan een week in gebruik heeft loopt tegen dezelfde problemen aan. Niet kopen! Het moederbedrijf van cood-e(IBDL) maakt overigens ook Mede8er&Popcorn Hour....

Geen

Gemodificeerde kodi ; Na de aankoop wordt alle kritiek in de kiem gesmoord ; Censuur ipv service ; Geen antwoord op mail ; Geen garantie ; Geen aan/uit knop ; Weggegooid geld

Mei 2016

Consumenten review (tweakers.net)

COOD-E TV

 

Kastje heeft mooie specs maar maakt de werking helaas nog niet waar ! support is er erg weinig, geen DTS en DOLBY ondersteuning.

Design ; Wifi / Bluetooth ; KODI

geen DTS/ Dolby ondersteuning !!! ; geen support / slecht forum ; geen open OS

Jan 2016

Consumenten review (tweakers.net)

COOD-E TV

 

Cood-e TV is een leuke kleine dedicated kodi mediaspeler met veel potentie maar op moment met weinig waarde (lees mijn uitgebreid review).

beeldkwaliteit ; geluidskwaliteit ; build kwaliteit

niet open source ; product ondersteuning ; geen HFS+ ondersteuning

Nov 2015

Consumenten review (tweakers.net)

COOD-E TV

 

Na jarenlang verschillende mediaplaters als de wdtv en de popcorn hour gehad te hebben wilde ik weer een uo-to-date media player die veel kan. Doordat dit systeem draait op kodi is dat hiermee mogelijk. helaas is daar alles mee gezegd

mooi design ; gebruikersvriendelijke versie van kodi

gesloten kodi systeem ; dolby/dts audio problemen ; alleen geschikt voor streaming video

Nov 2015

Consumenten review (tweakers.net)

COOD-E TV

 

Na jarenlang verschillende mediaplaters als de wdtv en de popcorn hour gehad te hebben wilde ik weer een uo-to-date media player die veel kan. Doordat dit systeem draait op kodi is dat hiermee mogelijk. helaas is daar alles mee gezegd

mooi design ; gebruikersvriendelijke versie van kodi

gesloten kodi systeem ; dolby/dts audio problemen ; alleen geschikt voor streaming video

Helaas is het product niet meer dan een mooie buitenkant en een eigen skin die het onderliggende kodi aanstuurt. Tweaks aan Cood-e zijn niet mogelijk omdat dit dicht gezet is. Verder is het aansluiten op of via een dolby/dts versterker niet mogelijk...

Nov 2015

Consumenten review (tweakers.net)

COOD-E TV

 

Stream kwaliteit is zeker erg goed.. Gebruiksgemak ook dik voldoende.. Als je alleen opzoek bent naar een mogelijkheid om te streamen via kodi is dit een aanrader..

Degelijke hardware ; Fraaie vormgeving

Kan niet zelf kodi installeren ; Weinig support ; Geen opensource

Nov 2015

Consumenten review (tweakers.net)

COOD-E TV

 

Uiterlijk een erg mooi kastje, en de specificaties liegen er ook niet om. Moet wel gezegd hebben dat dit absoluut geen kastje is voor leken en beginners! Voordat je hem goed werkend hebt, ben je vele frustraties en uren verder!

vormgeving ; specificaties ; mogelijkheden

gebruiksersvriendelijkheid ; softwaredesign ; wifi te traag

Sep 2015

Consumenten review (tweakers.net)

COOD-E TV

 

De Cood-E TV voelt onaf, met name de software. Kodi is een rommelig programma dat, hoewel constant in ontwikkeling door hobbyisten, nooit degelijk en af voelt. Net als Kodi zelf, is de bijgeleverde afstandsbediening onintuitief: je moet teveel met...

Kastje zelf is mooi, stevig en wordt nauwelijks warm

Geen Dolby Digital én geen DTS support(!) ; De Kodi interface werkt lang niet altijd intuitief ; Kodi-addons zijn praktisch altijd rommelig

Sep 2015