AKG N60 NC

alaTest heeft 322 reviews verzameld en geanalyseerd voor AKG N60 NC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de AKG N60 NC een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 322 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 64 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (258)

Consumenten review (kieskeurig.nl)

AKG N60 NC

 

RGV6ZSBBS0cgTjYwTkMga29wdGVsZWZvb24gaXMgcGVyZmVjdCBvbSBtdXppZWsgaW4gZGUgdHJlaW4gb2YgaGV0IHZsaWVndHVpZyB0ZSBsdWlzdGVyZW4uIERlIG5vaXNlIGNhbmNlbGxpbmcgd2Vya3QgZmFudGFzdGlzY2gsIGVuIGhldCBnZWx1aWQgaXMgaGVlbCBlcmcgZ29lZC4gRGl0IGlzIGRlIGJlc3RlIG9uLWVhciBrb3B0ZWxlZm9vbiB2b29yIDI1MCBldXJvLiBIZXQgZW5pZ2UgbWlucHVudCBkYXQgaWsga2FuIGJlZGVua2VuIGlzLi4u

Nov 2016

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Beste on-ear koptelefoon

 

RGV6ZSBBS0cgTjYwTkMga29wdGVsZWZvb24gaXMgcGVyZmVjdCBvbSBtdXppZWsgaW4gZGUgdHJlaW4gb2YgaGV0IHZsaWVndHVpZyB0ZSBsdWlzdGVyZW4uIERlIG5vaXNlIGNhbmNlbGxpbmcgd2Vya3QgZmFudGFzdGlzY2gsIGVuIGhldCBnZWx1aWQgaXMgaGVlbCBlcmcgZ29lZC4gRGl0IGlzIGRlIGJlc3RlIG9uLWVhciBrb3B0ZWxlZm9vbiB2b29yIDI1MCBldXJvLiBIZXQgZW5pZ2UgbWlucHVudCBkYXQgaWsga2FuIGJlZGVua2VuIGlzLi4u

U3VibGllbSBnZWx1aWQgOyBQcmFjaHRpZyBkZXNpZ24gOyBHb2VkZSBub2lzZSBjYW5jZWxsaW5n

T3BsYWFka2FiZWw=

Nov 2016

Consumenten review (kieskeurig.nl)

AKG N60 NC

 

RWVuIGZhbnRhc3Rpc2NoIGdvZWQgdWl0emllbmRlIGNvbXBhY3RlIGhvb2ZkdGVsZWZvb24gZGllIGplIG1ha2tlbGlqayBtZWVuZWVtdCBvcCByZWlzLiBNYWFyIGRlIGVjaHRlIGZ1biBiZWdpbnQgcGFzIHdhbm5lZXIgamUgaGVtIG9wIGplIGhvb2ZkIHpldC5NZXQgZWVuIGtyYWFraGVsZGVyIGdlbHVpZCB3YW5uZWVyIGRlIGRlIG5vaWNlY2FuY2VsaW5nIGFhbnpldC5FbGsgZGV0YWlsIHZhbiBkZSBtdXppZWsga29tdCB0b3QgemlqLi4u

Nov 2015

Consumenten review (kieskeurig.nl)

AKG N60 NC

 

RWVuIGZhbnRhc3Rpc2NoIGdvZWQgdWl0emllbmRlIGNvbXBhY3RlIGhvb2ZkdGVsZWZvb24gZGllIGplIG1ha2tlbGlqayBtZWVuZWVtdCBvcCByZWlzLiBNYWFyIGRlIGVjaHRlIGZ1biBiZWdpbnQgcGFzIHdhbm5lZXIgamUgaGVtIG9wIGplIGhvb2ZkIHpldC5NZXQgZWVuIGtyYWFraGVsZGVyIGdlbHVpZCB3YW5uZWVyIGRlIGRlIG5vaWNlY2FuY2VsaW5nIGFhbnpldC5FbGsgZGV0YWlsIHZhbiBkZSBtdXppZWsga29tdCB0b3QgemlqLi4u

Nov 2015

Consumenten review (coolblue.nl)

“Beste aankoop van de maand!”

 

Zeer mooie vormgeving en vervaardigd uit stevig materiaal. Zal niet snel kapot gaan!

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijn compacte, draadloze on-ear noice-canceling koptelefoon!”

 

Ik ben heel blij met deze koptelefoon. Ik had best veel eisen (noice-canceling, opvouwbaar, draadloos, on-ear (dus wat kleiner), microfoon om te bellen) en deze koptelefoon heeft het allemaal. Het noice-canceling is echt heerlijk als je je wilt...

Opvouwbaar ; Draadloos bellen ; Alle bedieningsknoppen makkelijk te vinden op de koptelefoon

Draadloos zonder noice-cancelling luisteren is niet mogelijk ; Bij buiten draadloos bellen ben je niet heel goed te verstaan

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader met prima geluid en goed draagcomfort”

 

Mijn vorige headset brak af op een kunststof onderdeel bij een scharnier. Niet te repareren. Deze heeft metaal bij de belangrijke onderdelen, dus zal niet zo snel afbreken. De noise canceling werkt prima. Duidelijk te merken hoe goed als je de headset...

Geen probleem om deze een paar uur op te zetten ; belangrijke onderdelen zijn van metaal ; active noise canceling is duidelijk merkbaar

Er blijft achtergrond geluid hoorbaar, maar het is natuurlijk wel een on-ear headset en niet over-ear

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima koptelefoon maar heb persoonlijk wel liever over ear i”

 

Qua volume mag het nog wel harder maar het geluid wat het geeft is wel zuiver

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“mooie koptelefoon”

 

Mooie koptelefoon, ik heb deze tweede-kans gekocht en dat is heel goed bevallen, anders had ik hem te duur gevonden. De koptelefoon zit erg fijn en met zachte muziek op en NC aan hoor je omgeving niet meer.

design ; met muziek op werk NC goed

NC filter niet alles weg ; heel gevoelig design

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Absolute aanrader voor on-ear noice canceling”

 

Ik wilde graag een goede noice cancelling headphone, maar ik kan niet goed tegen de over-ear modellen; daarvan raakt mijn evenwichtsorgaan in de war en word ik binnen een paar minuten misselijk. Dus toch maar voor een on-ear model gekozen en gelukkig...

Geluidskwaliteit ; Goede noice cancelling voor een on-ear model ; Design ; Bluetooth werkt super

Eén film is de max voor mijn oren

Nov 2017