Solis Grind & Infuse PRO 115

Solis Grind & Infuse PRO 115
alaScore 89

24 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 24 reviews verzameld en geanalyseerd voor Solis Grind & Infuse PRO 115. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Solis Grind & Infuse PRO 115 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 24 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 24 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Canyonred (kieskeurig.nl)

Solis Grind & Infuse Pro

 

Vm9vciBtaWogaXMgZGl0IGRlIGVlcnN0ZSBlc3ByZXNzb21hY2hpbmUuIEhlYiBiZXd1c3Qgdm9vciBlZW4gaGFsZmF1dG9tYXRpc2NoZSBnZWtvemVuLCBvbWRhdCBpayB2b2xhdXRvbWF0aXNjaGUgZXJnIGdyb290IGVuIHN0b3JpbmcgZ2V2b2VsaWcgdmluZHQuIERhYXJuYWFzdCBoZWIgamUgbWV0IGVlbiBoYWxmYXV0b21hdGlzY2hlIG1lZXIgaW4gZGUgaGFuZCBlbiBkYXQgaXMgZ2V3b29uIGxldWsgZW4gbGVra2VyLiBJayBoZWIuLi4=

Jul 2015

Consumenten review door: Harmen Coops (coolblue.nl)

“Ik ben zeer tevreden.”

 

Zoals al eerder in een review aangegeven is het even werken aan de juiste afstelling maar als dat eenmaal voor elkaar is dan heb je echt geweldige koffie. Ik heb hiervoor 10 jaar een Quick Mill gehad maar ben toch onder de indruk van dit apparaat....

makkelijk in gebruik ; ziet er prachtig uit ; Super koffie

Jul 2017

Consumenten review door: Rita72kn (bol.com)

Super machine! Aanrader

 

Al lang aan het twijfelen over een espresso toestel, maar dit toestel overtreft alle verwachtingen! Nu proef ik eindelijk de echte smaak van mijn espresso bonen, niet de flauwe smaak van een volautomaat. Nooit geen volautomaat voor mij meer!

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect ; beste espresso ; mooi design

Mei 2017

Consumenten review door: Henk van Hees (coolblue.nl)

“Geen spijt met deze aankoop”

 

Bevalt goed omdat deze machine vergelijkbaar is met een professioneel horeca-apparaat, zodat ik nu ondanks dat ik gepensioneerd ben toch nog een goede espresso thuis kan maken.

Perfecte espresso ; Goede melkopschuimer ; Mooi design

Mei 2017

Consumenten review door: Frank van der Vleuten (coolblue.nl)

“Koffie zoals een barista hem maakt!”

 

Het duurt even voordat je de perfecte espresso er uit krijgt omdat je de juiste instellingen moet doen. (temperatuur, hoeveelheid koffie en hoeveelheid water) maar oefening baart kunst en al snel maak je in no time de heerlijkste espresso, latte en...

je kunt meteen koffiebonen malen ; snel op temperatuur ; makkelijk water bijvullen

Feb 2017

Consumenten review door: Petra van de Weerdt (coolblue.nl)

“Prachtig espresso-apparaat!”

 

Deze espresso-machine is een plezier voor het oog in de keuken. De koffie is prima, het is fijn dat de instellingen per persoon aangepast kunnen worden. Kortom een aanrader voor de koffieliefhebber.

Design ; Instellingen ; Stoompijpje

Feb 2017

Consumenten review door: J Hendriks (coolblue.nl)

“Het apparaat ziet er erg mooi uit, is heel goed instelbaar e”

 

Het apparaat ziet er erg mooi uit, is heel goed instelbaar en maakt goede koffie! Top dus!

Mooi apparaat ; Goed instelbaar

Feb 2017

Consumenten review door: HUGO VELAERS (coolblue.nl)

“Verwachtingen ingevuld!”

 

Na reeds enkele jaren gebruiker te zijn van een volautomatische espressomachine is het een fijne ervaring terug te kunnen keren naar een half-automaat, met toch voldoende basismogelijkheden en een hoop ruimte voor eigen invulling en improvisatie. Een...

Jan 2017

Consumenten review door: Freddy Van Ruyssevelt (coolblue.nl)

“Geweldig toestel”

 

Zeer degelijk kwaliteitstoestel, een must als je lekkere authentieke espresso wil maken. Wel niet goedkoop, gelukkig was er een leuke korting.

Kwaliteit ; Smaak koffie ; Design

Prijs

Jan 2017

Consumenten review door: JW (coolblue.nl)

“Koffie met beleving”

 

Top, goede koffie, snel gezet. De smaak van. De koffie is een stukje beleving. Met deze machine begint de beleving al bij het zetten.

Echte koffie ; Compact ; Solide

Jan 2017