Metal Gear Rising: Revengeance (Xbox 360)

alaTest heeft 78 reviews verzameld en geanalyseerd voor Metal Gear Rising: Revengeance (Xbox 360). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Xbox 360 Games. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de single player. De prijs is ook indrukwekkend.

actie, gameplay, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, prijs

single player

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Xbox 360 Games krijgt de Metal Gear Rising: Revengeance (Xbox 360) een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 78 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (76)

Expert review door : psx-sense.nl (psx-sense.nl)

Review: Metal Gear Rising: Revengeance

 

Raiden, Blade en ‘Jack the Ripper’ modi, Speelt als een zonnetje, Lekkere soundtrack

Lineair, Camera doet soms vervelend, Relatief kort

Platinum Games heeft zijn werk goed gedaan, want Metal Gear Rising: Revengeance is een fantastische game geworden. Raiden is een personage dat zich goed weet te vermaken met tig vijanden die klaar zijn om in de pan gehakt te worden. De gameplay werkt...

Sep 2013

Expert review door : XGN (xgn.nl)

Metal Gear Rising: Revengeance - VR Missies DLC

 

Jack the Ripper , ook wel bekend als Raiden, bracht met Metal Gear Rising: Revengeance een brute game waarin je helemaal los kunt gaan met een katana. Elke strijder moet wel eerst goed getraind worden. Dit doet de game middels VR missies. Ontwikkelaar...

30 nieuwe missies, Een zacht prijsje, Erg uitdagend

Niet voor iedereen weggelegd

Mei 2013