EA Sports UFC 2 (Xbox One)

EA Sports UFC 2 (Xbox One)
alaScore 95

51 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 51 reviews verzameld en geanalyseerd voor EA Sports UFC 2 (Xbox One). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de EA Sports UFC 2 (Xbox One) een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 51 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (50)

Expert review door : Jurian Ubachs (tweakers.net)

UFC 2 Review - Flinke klap beter

 

EA Sports UFC 2 betekent een stap voorwaarts na het middelmatige eerste deel uit de serie, dat in 2014 verscheen. De game heeft meer inhoud doordat er meer spelmodi en meer vechters in te vinden zijn. De gameplay is aantrekkelijker doordat de lastigste...

Groot roster ; Toegankelijker ; Fysiek aspect in carrière ; Schitterende graphics ; Veel inhoud

Gameplay kan nog overzichtelijker ; Carrièremodus vrij droog/saai ; Recycled animaties

Met UFC 2 laat EA Sports zien dat het een stuk beter kan dan EA Sports UFC, dat in 2014 op de markt kwam. Dat spel is weliswaar gebruikt als fundament voor deze game, maar dan wel met de nodige verbeteringen. Daarbij horen onder meer een uitgebreid...

Mar 2016