Tekken Tag Tournament 2 (Wii U)

Tekken Tag Tournament 2 (Wii U)
alaScore 90

21 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 21 reviews verzameld en geanalyseerd voor Tekken Tag Tournament 2 (Wii U). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Tekken Tag Tournament 2 (Wii U) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 21 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (20)

GOUD

Expert review door (gadgetgear.nl)

Review: Tekken Tag Tournament 2 Wii U Edition

 

Ik mocht hem in september al eens reviewen op de Playstation 3. Daar bewees de nieuwe Tekken Tag Tournament 2 wederom één van de betere fighters van het moment te zijn. Met de release van de game voor de Wii U maakte Namco Bandaai me nieuwsgierig. Zou...

Fight Lab kan toegankelijker en online play is nog steeds niet goed gebalanceerd. Toch bewijst Namco dat ze nog steeds indrukwekkende fighters neer kan zetten. Daarnaast laat Namco zien dat de Wii U nu al kan, en waar we in de toekomst nog veel meer...