Hyrule Warriors (Nintendo Wii U)

Hyrule Warriors (Nintendo Wii U)
alaScore 90

22 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 22 reviews verzameld en geanalyseerd voor Hyrule Warriors (Nintendo Wii U). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Hyrule Warriors (Nintendo Wii U) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 22 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (21)

Expert review door : Michel Musters (insidegamer.nl)

Hyrule Warriors review – De legende van knoppen rammen

 

Een nieuwe Zelda-game, dat kan niet misgaan! De oplettende gamer weet inmiddels dat Hyrule Warriors niet een échte nieuwe Zelda-game is, maar een spin-off van de Dynasty Warriors-serie met een Zelda-sausje er overheen gegoten. En dat heeft gemengde...

Veel herkenbare locaties en personages ; Constante actie ; Adventure-modus is coole toevoeging

Enorm eentonige gameplay ; Weinig diepgang ; Verhaal stelt niets voor

Heb je de game na flink wat levels en letterlijk duizenden doodgeramde vijanden uitgespeeld, dan blijf je met een dubbel gevoel achter. Ja, je hebt genoten van de vele niet zo subtiele knipogen naar de Zelda-reeks. Het was enorm tof om te zien hoe Link...

Sep 2014