The Last Story- Wii

alaTest heeft 62 reviews verzameld en geanalyseerd voor The Last Story- Wii. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

verhaal, actie, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, graphics

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de The Last Story- Wii een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 62 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (60)

Expert review door : Michaël Desloover (eurogamer.nl)

The Last Story Review

 

Eurogamer Benelux' review van The Last Story een RPG voor de Wii van Sakaguchi, de vader van Final Fantasy.

Na een twintigtal uur is de laatste noot uit dit verhaal gezongen, maar je hebt wel een boeiende beleving achter de rug, eentje die consistent een goede indruk nalaat. Deze typische jRPG biedt wat innovatie aan om het geheel boeiend te houden, maar zal...

Feb 2012

Expert review door : Dj Super (9lives.be)

The Last Story

 

Hironobu Sakaguchi, de grondlegger van de Final Fantasy-franchise, heeft zijn pijlen gericht op de Nintendo Wii met een gloednieuw exclusief avontuur. The Last Story richt zich op fans van het actie-RPG genre en vertelt het verhaal van een groepje...