PlayStation VR Startpakket

PlayStation VR Startpakket
alaScore 88

62 reviews

Feb 2018

alaTest heeft 62 reviews verzameld en geanalyseerd voor PlayStation VR Startpakket. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de PlayStation VR Startpakket een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 62 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 62 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Hilko van Dijk (coolblue.nl)

“spectaculaire ervaring, aanrader”

 

je moet leren om om je heen te kijken bij de vr spellen om het vr effect optimaal te ervaren. vooral de demo world erg imponerend. voor mij als brildrager vergde het tijd om de juiste afstelling van de helm te vinden.

geweldige ervaring ; vr racespellen geven een geheel ander ervaring ; heldere instructies voor aansluiten ; demodisc bevat mooie demo's

draagcomfort voor brildrager niet optimaal ; lenzen gauw vuil

Jul 2017

Consumenten review door: Ronald Manuel (coolblue.nl)

“Leuk maar onhandig accesoire”

 

Leuke gadget, spelen wordt een ervaring...maar je wordt er zeeziek van...plus de kabels zijn zeer storend

Een echte revolutionaire manier van spelen ; Indrukwekkende design ; Kindvriendelijke spelletjes

Te veel kabels, in de wereld van vandaag is het erg jammer dat dit niet op bluetooth werkt

Jun 2017

Consumenten review door: Thomas Limper (coolblue.nl)

“te laat geleverd”

 

prima product. 1 dag te laat geleverd ondanks extra bijbetaling. slechte klantenservice: 3 verschillende smoesjes gehoord over de late levering, maar uiteindelijk niets opgelost.

Jun 2017

Consumenten review door: Yannick Berghmans (coolblue.nl)

“Een heel nieuwe ervaring van game”

 

Het is een hele nieuwe ervaring van game. Het verbaast me elke keer als ik de vr op zet hoe mooi het is. Alleen vind ik het jammer dat het beeld soms blur is

3D ; Supper geluid ; Nieuwe ervaring

Blurie beeld ; Tv vind de hdmi soms niet

Mei 2017

Consumenten review door: CM (coolblue.nl)

“VR wordt de toekomst!”

 

Cadeautje voor mijn lief die er super blij mee is: een extra dimensie voor gamers!

Fantastische meerwaarder voor iemand die van gamen houdt!

Veel kabels...

Apr 2017

Consumenten review door: Johan Weijer (coolblue.nl)

“Absolute aanrader”

 

Mooie bril die prima te verstellen is en goed zit. Als brildrager wel iets lastiger. Beeld kwaliteit is prima en het geheel reageert goed op je hoofdbewegingen.

Mooi beeld ; Werk heel goed samen met de playstation

Nog niet heel veel games

Mar 2017

Consumenten review door: Jeroen van Loon (coolblue.nl)

“Boven verwachting mooi!”

 

Boven verwachting. Met ook de koptelefoon in waan je je volledig in de virtuele wereld. Beeld en geluid zijn vlekkeloos, en de performance is prima (met PS4 pro). Het voelt een stapje terug in de tijd dat er een dikke kabel aan zit, maar dit is wel...

Fantastische ervaring ; Strakke performance ; Gezelschap kan meekijken op TV

Bedraad ; Nog weinig games beschikbaar

Feb 2017

Consumenten review door: JW (coolblue.nl)

“Een ervaring rijker!”

 

Wat een ervaring is dit! Een totaal nieuwe manier van gamen. De beeldkwaliteit is nog niet op zijn allerhoogst maar dat drukt de pret zeker niet en ook verschilt het per game. De ontwikkelaars zijn dus ook nog zoekende. Als je toe bent aan een nieuwe...

Knelt niet ; Goed afstelbaar ; Ook met bril goed bruikbaar

Beeldkwaliteit

Feb 2017

Consumenten review door: Dirk Matthys (coolblue.nl)

“Goede basis die om meer software vraagt. Pls sony”

 

Unieke game ervaring . Kwalitatief goed product.

Zit stevig. ; Mooi design ; Beeldscherpte ruimte voor bril ook

Te weinig gamesoftware op dit moment ; Vr movie support online te verbeteren ; Driften van beeld in sommige condities

Feb 2017

Consumenten review door: Andy Van Den Put (coolblue.nl)

“Duur maar de moeite !”

 

Dit is next gen gaming !

Met vaste draad

Feb 2017