Wacom Intuos Draw Blue Pen Small

Wacom Intuos Draw Blue Pen Small
alaScore 89

147 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 147 reviews verzameld en geanalyseerd voor Wacom Intuos Draw Blue Pen Small. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de Wacom Intuos Draw Blue Pen Small een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 147 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 147 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijne tekentablet die voldoet aan verwachtingen.”

 

Zeer fijne en precieze takentablet. Voldoet aan de verwachtingen. Een harde case om op te bergen zou wel prettig zijn.

Downloadbare software ten opzichte van de oude versie ; Pen ligt fijn in de hand ; Zeer secuur

Heel gevoelig ; Geen opberg case

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perf”

 

Het is precies wat ik wilde

De cursor volgt ook als je de pen boven de tablet houdt

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede aankoop”

 

Het is een prima start voor hobbywinkel gebruik en makkelijk aan te sluiten.

Makkelijk aan te sluiten ; Erg precies ; Goede prijs

Klein formaat ( maar er zijn grotere te koop,dus t mag geen naam hebben) ; Software lastig te downloaden

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede kwaliteit voor goede prijs!”

 

De intuos draw komt in een mooie verpakking en een makkelijke installatie met een dvd of internet. Het heeft goede pressure points waardoor het net lijkt alsof je op echt papier tekent. Het kan op elk programma goed runnen zelfs ook als je het...

Makkelijke installatie ; De buttons aan de bovenkant zijn handig ; Pen heeft buttons die handig zijn om te gebruiken ; Pen hoeft niet opgeladen te worden(of batterijen)

De punt van de pen kan een beetje slijten waardoor je soms je pen moet draaien ; Voor sommige mensen kan het formaat te klein zijn ; Hebt heeft een kabel maar daar heb heb geen last van

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“de pen ligt heel slecht in de hand. is veel te licht.”

 

de pen ligt heel slecht in de hand. is veel te licht.

klein formaat

pen ligt heel slecht in de hand

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top!”

 

Note: Ik heb deze tablet specifiek gekocht voor het spelen van Osu!(een rhythm game). De tablet voelt heel soepel om op te tekenen. Je kan goed jumps doen door het feit dat als je boven de tablet beweegt hij nog steeds je pen volgt. (Ik ben niet zo...

Accuraat ; Voelt fijn om op te tekenen ; Goed voor Osu!

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super voor beginners.”

 

Goed voor beginners. ArtRage Lite programma is gratis.

pen ; expresskeys ; voor beginners

uitvoering van pen

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Doen voor als je van plan bent OSU! te gaan spelen.”

 

Het is een prachttablet voor een wel te hoge prijs, maar nog steeds een aanrader!

Werk goed ; Reageert snel

Slechte grip pen ; Onderkant tablet hard, vervelend bij lang gebruik

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“compact en gebruiksvriendelijk”

 

makkelijk om mee te werken

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heel tevreden over aankoop”

 

Heel tevreden

Dec 2017