V7 KW6000-BT-15NC

alaTest heeft 22 reviews verzameld en geanalyseerd voor V7 KW6000-BT-15NC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 5.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, afwerking, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de V7 KW6000-BT-15NC een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 22 reviews)

Gebruikers reviews  

Review Beoordelingen

  (100% van de reviews)
Toon alle 5 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

22 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 22 Toon Reviews: in Nederland | alle landen

Consumenten review (walmart.com)

Perfect

 

Perfect for what I was looking for

Jan 2016

Consumenten review (walmart.com)

V7 Bluetooth Keyboard

 

This keyboard is exactly what you need if you are looking to make your tablet more functional. Works very well, no lag, and has great features when working with the Android KitKat OS. Haven't attempted with other OS types yet, but has functionality to...

Dec 2015

Consumenten review (walmart.com)

Nice touch keys

 

I purchased the expensive Microsoft Keyboard when I bought my Surface but I have never gotten used to the touch. I have arthritis in my hands & don't do well with the touch screen. This inexpensive keyboard was easy to connect to my Surface & feels...

Dec 2015

Consumenten review (walmart.com)

does the job

 

Works perfect. The keys have a good bounce back and do not stick. It has little rubber dots on the bottom so it doesn't slide and it is slightly elevated. It's sturdy and it links up effortlessly with my android phone.

Okt 2015

Consumenten review (walmart.com)

Bluetooth keyboard

 

Bluetooth keyboard paired easily and subsequently connects just about instantly. Really makes text input practical for smartphone and android tablet. Touch and spacing better than my old compaq notebook.

Okt 2015

Consumenten review (walmart.com)

Works great.

 

Works great, I use it with a Windows 10 tablet. It's a full size keyboard in compact layout, which allows fast typing speeds if you touch type. I love that it stays connected or seem to auto connect itself.

Sep 2015

Consumenten review (walmart.com)

a great value for the price

 

Great value for the price. Keyboard works as well as others that were triple the price

Sep 2015

Consumenten review (walmart.com)

Works well

 

Works as advertised. Easy set up with my Macbook Pro.

Jul 2015

Consumenten review (walmart.com)

works great easy connection

 

Works great, connects easily

Jul 2015

Consumenten review (walmart.com)

Bluetooth key board

 

Works great and paired with smartphone, tablet and 2 computers

Jun 2015

Product Specifications

Design

Backlight:Nee
Certificering:FCC, CE, WEEE, BQB
Kleur van het product:Zwart

Energie

Aantal batterijen (keyboard):2
Keyboard batterij type:AAA
Levensduur accu/batterij:100
Ondersteund aantal accu's/batterijen:2
Stand-by-tijd:130
Type stroombron:Batterijen

Ergonomie

Aansluitbereik:10
Indicator LED-batterij:Ja
LED-indicatoren:Ja

Gewicht en omvang

Dimensies toetsenbord (BxDxH):285 x 120 x 18
Gewicht toetsenbord:498

Inhoud van de verpakking

Batterijen meegeleverd:Ja

Minimale systeemeisen

Ondersteunde mobiele besturingssystemen:Android 4.0, iOS 4.0
Ondersteunt Windows:Ja

Muis

Inclusief muis:Nee

Toetsenbord

Aansluiting:Bluetooth
Bedoeld voor:Notebook
Bluetooth-versie:3.0
Keyboard geïntegreerde apparaten:Nee
Morsbestendig toetsenbord:Ja
Polssteun:Nee
Sneltoetsen:Ja
Stijl toetsenbord:Recht
Taal toetsenbord:Engels
Toetsenbordindeling:QWERTY

Verpakking

Batterijen meegeleverd:Ja
Breedte van de verpakking:160
Breedte verpakking:16
Diepte van de doos:305
Diepte verpakking:30,5
Gewicht pakket:798
Gewicht verpakking:798
Hoogte van de verpakking:25
Hoogte verpakking:2,5