Trust Sento

Trust Sento
alaScore 89

66 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 66 reviews verzameld en geanalyseerd voor Trust Sento. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de Trust Sento een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 66 reviews)

Gebruikers reviews  

31 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 31 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (35)

Consumenten review (bol.com)

een zeer goede aankoop

 

dat het perfect werkt

Goede kwaliteit ; duurzaam

prijzig

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Goed

 

Wat ik goed vind aan dit artikel: goede kwaliteitMinder goed: prijzig

Goede kwaliteit

prijzig

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Werkt niet met mijn Samsung TV's

 

Dit toetsenbord leek me handig bij het invoeren van tekst en muisfunctie. Blijkt echter niet goed te werken i.c.m. de Samsung TV die ik heb. O.a. functietoetsen geven niet bijbehorend resultaat en muisgedeelte werkt helemaal niet. Nog even getest bij...

voelt solide aan

niet compatibele met alle samsung tv's

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Aanschaffen dit toetsenbord, gebruiksgemak en doeltreffend !

 

Handig en nauwkeurig toestel !

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

een draadloos toesenbord

 

een mooi klein en handig toetsen bord alleen jammer dat het niet werkt waarvoor ik hem wil gebruiken

Goede kwaliteit

het toestenbord werkt niet met mijn smart tv

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

Alleen maar positief: goede kwaliteit, voordelige koop en duurzaam.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Trust Sento - Draadloos Smart TV Toetsenbord voor Samsung - Qwerty

 

Voordelige koop ; makkelijk in gebruik

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Practisch

 

Duur, maar functioneert prima

prijzig

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

Handzaam toetsenbord voor tv

 

Gemakkelijk in gebruik. Geen gedoe meer met je afstandsbediening als je je smart tv functies gebruikt. Handig formaat voor op de bank.

Goede kwaliteit ; handig formaat

prijzig

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

t'is wat het is

 

Doet gewoon wat het moet doen

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Okt 2017