Trust Nola

Trust Nola
alaScore 89

231 reviews

Jul 2018

  • Negatief

alaTest heeft 231 reviews verzameld en geanalyseerd voor Trust Nola. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord. Gebruikers waarderen de afmetingen zeer.

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de Trust Nola een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 231 reviews)

Gebruikers reviews  

35 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 35 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (196)

Consumenten review (coolblue.nl)

“de pijl van de muisaanwijzer staat niet stil op mijn scherm.”

 

Het is al het tweede toetsenbord en muis wat ik van dit bedrijf heb ,het eerste was ook helemaal in de war.en bij deze staat de cursor niet stil. en daar ben ik nu al drie weken mee bezig.

geen ; geen ; geen

pijl muisaanwijzer staat steeds te bibberen.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top set”

 

Tot nu toe zee goed

Zeer makkelijke installatie usb er in en hij doet het

Heb snel de neiging hem op ze kop te houden het toetsenbord

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“mooie innovatie voor praktisch gebruik”

 

Praktisch gezien is het een top uitvinding voor minimale kosten. Wel viel mijn telefoon al eens uit door over verhitting door de ventilatie die er achter zit.

Past in elke auto

kan telefoon niet met één hand los of vast maken ; wordt (ntzettend) warm door de ventilatie

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima”

 

op mijn oude keyboard con ik nooit controleren of wachtwoorden juist ingevoerd waren (hoofdlettergevoelig) en raakte ik vak de slash-toets ipv shifttoets

lampje voor capslock en numlock ; backlash zit op goede plaats

pootjes hadden iets hoger mogen zijn

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfecte snelle levering CoolBlue”

 

Zie hierboven

compact toetsenbord ; als muis een tijd niet gebruikt is, dan gaat hij "slapen"; klik even op de rechtse kant en hij doet het weer

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Matige combinatie, maar wel goedkoop.”

 

Het gevoel bij het typen op dit toetsenbord doet denken aan van die ouderwetse toetsenborden. De toetsen hebben aardig wat weerstand en moeten ook ver ingedrukt worden. Misschien voor sommige mensen wel ok, maar ik kan er maar moeilijk aan wennen. De...

Prijs

Toetsen moeten ver ingedrukt worden ; Toetsen bewegen niet soepel ; twee soorten batterijen nodig: AA voor muis en AAA voor toetsenbord ; Kleine muis ; glimmende bestickering toetsen

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prettig, niet al te groot formaat en eenvoudig in gebruik”

 

Toetsenbord en muis doen wat ze moeten doen. Ik gebruik ze dagelijks zeker 3 uur, voor e-mailen, internet, tekstverwerking en spreadsheets. Moest even wennen aan de toetsaanslag: sla nu nog soms een letter niet hard genoeg aan.

werkt direct na inpluggen usb steker ; toetsenbord en muis werken ook nog op enige afstand ; opgeruimd bureau

meegeleverde batterijen snel leeg ; muis valt "in slaap" als je paar minuten niets doet ; je moet toetsen stevig aanslaan

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Uitstekend geschik voor huis-, tuin- en kantoorgebruik.”

 

Eenvoudig, toetsenbord en muis doen wat je moeten doen.

Eenvoudig te installeren

Meegeleverde batterijen waren leeg.

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer goed keuze.”

 

Heel fijn toetsenbord. Ik begrijp de keuze van Coolblue

Heel makkelijk toetsenbord. Laptop aanzetten en typen maar ; Heerlijke toetsen

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Bewegingsvrijheid!”

 

Geen beperkende trekkende draden meer! Batterij indicatie, Snelle muis

Geen draden ; Batterij indicatie ; Snelle muis

Lage pootjes ; Aparte toetsen via FN

Jan 2018