Trust GXT 830-RW Avonn Klawiatura gamingowa

Trust GXT 830-RW Avonn Klawiatura gamingowa
alaScore 89

26 reviews

Apr 2018

alaTest heeft 26 reviews verzameld en geanalyseerd voor Trust GXT 830-RW Avonn Klawiatura gamingowa. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de Trust GXT 830-RW Avonn Klawiatura gamingowa een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 26 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 26 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (bol.com)

Het goede maar goedkoopste toetsenbord

 

Dat het een goed product is en je het vooral moet kopen voor die prijs.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Kwetsbaar

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Weinig geluid en is licht

 

Als je niet zo van het luide getik wil horen van je toetsenboard dan moet je deze hebben hij typt lekker en geef wienig geluid met type en weegt amper

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; als je lampen niet meer doen kun je nog zien

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Fijn toetsenbord, slechte standaardjes

 

De Trust GXT 830 Avonn is een fijn toetsenbord met leuke lichtjes en een fijne handligging. Het nadeel is dat één van de standaardjes van de onderkant af gegaan is en makkelijk kapot gaat.

Voordelige koop ; fijne handligging

Matige kwaliteit ; Kwetsbaar

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Mooi gekleurde keyboard

 

Mooi gekleurde keyboard dat oplicht en lekker typt

Goede kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

goed mooi en fijn

 

het is een zeer fijn toetsenboord als je een goedkoop en fijn toetsenboord zoekt is deze echt een aanrader

Goede kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Super netjes toetsenbord

 

De kleuren zijn awesome en zeker voor deze prijs is het toetsenbord super goed!Zeker aan te raden, heb 'm al een paar weken en nog geen enkel probleem vertoont.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect ; leuke kleuren

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Great Keybard/price -Raul Pirvu

 

Great keyboard for this price. Like the light on it easy to use it,good buttons.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Super gift

 

Mijn kleinzoon is enorm tevreden met dit cadeau v an Sint.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Erg fijn toetsenbord!

 

Ik had niet echt kwaliteit verwacht, maar ik ben heel tevreden met dit product! In het echt ziet het er nog beter uit dan op het plaatje!

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Trust GXT 830 Avonn - Gaming Toetsenbord

 

Zeer fijne toetsenbord met mooie lichtjes. witte switches. maar zeer fijn. Het licht van de toetsenbord is aan te passen door te dimmen en helder te maken. je kunt het ook uitzetten. Ik heb helaas nog geen PC maar gebruik het alsnog voor mijn laptop...

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; mooie lichten

lichten kun je niet per knop aanpassen

Dec 2017