Trust GXT 285 Advanced Gaming Keyboard

Trust GXT 285 Advanced Gaming Keyboard
alaScore 89

130 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 130 reviews verzameld en geanalyseerd voor Trust GXT 285 Advanced Gaming Keyboard. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de prijs zeer.

vormgeving, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Trust GXT 285 Advanced Gaming Keyboard een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 130 reviews)

Gebruikers reviews  

38 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 38 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (92)

Consumenten review (tweakers.net)

Trust GXT 285 (Qwerty) review door Daan777

 

typt lekker ; 3 kleuren backlighting ; goede pols rest ; media buttons ; g toetsen

niet mechanisch

typt lekker, veel toetsen, fijn voor gamen

Aug 2016

Consumenten review (bol.com)

Goed

 

min puntje dat het maar 3 kleuren heeft verder prima toetsenbord

Goede kwaliteit ; werkt direct na het in pluggen

jammer dat het maar 3 kleuren bevat

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Slechter dan slecht

 

Heel slecht snel kapot

Matige kwaliteit ; Hoge prijs ; Kwetsbaar ; Past niet optimaal ; lelijk

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

slechte ervaring door onbetrouwbaarhied

 

ik had al een slechte ervaring met trust maar ik wou ze de voordeel van de twijfel geven.1ste keyboard die ik ontving was al bij ontvangst kapot.5 toetsen werkte niet.bol.com verving hem met een nieuwe.nu na 3 maanden begon ook deze kapot te...

Voordelige koop

Matige kwaliteit ; Kwetsbaar

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

mooi

 

past helemaal in mijn straatje, goede kwaliteit, mooi ontwerp en handige sneltoetsen.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

Pluspunt van dit boek: goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

Goede kwaliteit, dat is wat ik er goed aan vind.

Goede kwaliteit

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

mooi, handig en goedkoop toetsenbord

 

Mooie prijs/kwaliteit verhouding, mooie led verlichting en handige sneltoetsen

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

3 kleuren led en niet alle tussenliggende kleuren

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

Alleen maar positief: goede kwaliteit, voordelige koop en duurzaam.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

fijn toetsenbord

 

Ik gebruik dit toetsenbord om te gamen, de toetsen voelen fijn aan. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het best veel geluid maakt

Goede kwaliteit ; fijne toetsen

maakt veel geluid

Okt 2017