SteelSeries Apex [RAW]

alaTest heeft 242 reviews verzameld en geanalyseerd voor SteelSeries Apex [RAW]. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de afmetingen. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, afwerking, betrouwbaarheid

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de SteelSeries Apex [RAW] een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 242 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (239)

Consumenten review (tweakers.net)

Steelseries Apex Raw (Qwerty)

 

Wil je een stil toetsenboord met platte toetsen en waarbij je de toetsen ook snel achter elkaar kan drukken? Met extra: Macro keys, lichtgevend en grote spatie en esc. Dan is dit iets voor jou!

Design - grote spatie+esc - toetsen geven de juiste hoeveelheid licht ; De stille en platte toetsen reageren erg snel zijn makkelijk snel in te drukken ; Macro keys makkelijk bereikbaar als je ook nog eens wasd moet indrukken ; Stevige kwaliteit,...

Op het glimmende gedeelte komen snel vlekken ; Geen slaapstand knop (ook niet in te stellen via de software) ; Bij het wisselen van layers geen geluid of icon waardoor je weet in welke layer je toetsenboord staat ingesteld

Jan 2016