SteelSeries Apex Gaming

alaTest heeft 421 reviews verzameld en geanalyseerd voor SteelSeries Apex Gaming. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, afmetingen, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de SteelSeries Apex Gaming een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 421 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 16 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (405)

Expert review door : nl.hardware.info (hardware.info)

Steelseries Apex gaming keyboard review

 
Jan 2014

Expert review door : entert1.nl (entert1.nl)

Review: SteelSeries Apex

 
Jan 2014

Expert review door : gadgetgear.nl (gadgetgear.nl)

Review: SteelSeries Apex

 

+ Verlichting in 5 zones, + Snel wisselen van layer, + Typt licht en prettig, + Anti-ghosting, + Eenvoudig (alle) toetsen in te stellen

- macro-toetsen link moeilijk te herkennen, - macro-toetsen boven de functie toetsen (rechts) moeilijk bereikbaar

Aug 2013

Expert review door (besteproduct.nl)

Steelseries Apex

 

Nou, dat is nog niet helemaal duidelijk, maar de eerste indruk is positief. We hebben nog niet veel experttesten van de Steelseries Apex verzameld, maar er ontstaat een positief beeld. Kijk hieronder eens bij de voor- en nadelen of die je al verder...

Consumenten review (tweakers.net)

Steelseries Apex (Qwerty)

 

Apex staat voor het hoogste punt of top van iets. Dit heeft Steelseries toch ook echt geprobeerd duidelijk te maken met de Apex. Hun slagzin "press any key to win" kan je ook letterlijk nemen aangezien de keuze aan toetsen enorm is.

Goede kwaliteit materiaal ; Veel functies ; Goede indeling toetsen ; Kenmerkende fysieke eigenschappen ; Verlichting in zones instelbaar ; Nog meer macro functies ; Mooi design ; Extra USB poorten

Erg groot, groter dan verwacht ; Spatie toets maakt nogal wat geluid ; Toets verlichting is niet per toets instelbaar ; Vlek gevoelig

Inleiding Specificaties Verpakking Uiterlijk Software Gebruik Conclusie Review: Steelseries Apex ================================================================================ Inleiding: Onlangs heb ik een review geschreven voor een Steelseries Rival...

Aug 2015

Consumenten review (bol.com)

Mooie deftige toetsenbord

 

Ik vind hem goed low profile is effe wennen als je van een andere soort keyboard komt maar went snel.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

franse layout niet be

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Prachtig, handig toetsenbord

 

Prachtig toetsenbord, met handige extra's.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

Top toetsenbord

 

Werkt goed. Zware kwaliteit

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

prijzig

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

Basic maar fantastisch

 

Zeer goed toetsenbord om te gamen. Niet heel uitgebreid, maar dat was precies wat ik zocht. Reageert snel en accuraat!

Goede kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

Jun 2017

Consumenten review (bol.com)

Steelseries Apex 350

 

Dit toetsenbord is zeer goed, vooral bij games. Je hebt kleuren die kunnen veranderen, Heel veel toetsen die je zelf in kunt stellen en een snelle en goede reactie. Hij is ook niet kapot te krijgen en hij is fijn voor je handen. Ook zijn de toetsen...

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik

Mei 2017
1
2