SteelSeries Apex 350

alaTest heeft 418 reviews verzameld en geanalyseerd voor SteelSeries Apex 350. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, afmetingen, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de SteelSeries Apex 350 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 418 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 15 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (403)

Expert review door : nl.hardware.info (hardware.info)

Steelseries Apex gaming keyboard review

 
Jan 2014

Expert review door : entert1.nl (entert1.nl)

Review: SteelSeries Apex

 
Jan 2014

Expert review door : gadgetgear.nl (gadgetgear.nl)

Review: SteelSeries Apex

 

+ Verlichting in 5 zones, + Snel wisselen van layer, + Typt licht en prettig, + Anti-ghosting, + Eenvoudig (alle) toetsen in te stellen

- macro-toetsen link moeilijk te herkennen, - macro-toetsen boven de functie toetsen (rechts) moeilijk bereikbaar

Aug 2013

Expert review door (besteproduct.nl)

Steelseries Apex

 

Nou, dat is nog niet helemaal duidelijk, maar de eerste indruk is positief. We hebben nog niet veel experttesten van de Steelseries Apex verzameld, maar er ontstaat een positief beeld. Kijk hieronder eens bij de voor- en nadelen of die je al verder...

Consumenten review (tweakers.net)

Steelseries Apex 350 (Qwerty US) review door Ray1280

 

Strak, mooi en modern design ; Veel extra functietoetsen waaronder multimedia en RGB snelkoppelingen ; Overzichtelijke software met veel aanpassingsmogelijkheden ; Gevlochten kabels ; Ingebouwde polssteun ; Stil ; Vol spectrum RGB kleuren ; Prettig...

M en MX toetsen alleen als macro's bruikbaar ; Bouwkwaliteit had iets steviger gemogen ; Toetsen hebben een stevige aanslag nodig om te registreren

Een modern en fraai ontworpen membraan toetsenbord van bovengemiddelde kwaliteit met heel veel pluspunten, en maar een paar kleine minpuntjes.

Jun 2018

Consumenten review (tweakers.net)

Steelseries Apex (Qwerty)

 

Apex staat voor het hoogste punt of top van iets. Dit heeft Steelseries toch ook echt geprobeerd duidelijk te maken met de Apex. Hun slagzin "press any key to win" kan je ook letterlijk nemen aangezien de keuze aan toetsen enorm is.

Goede kwaliteit materiaal ; Veel functies ; Goede indeling toetsen ; Kenmerkende fysieke eigenschappen ; Verlichting in zones instelbaar ; Nog meer macro functies ; Mooi design ; Extra USB poorten

Erg groot, groter dan verwacht ; Spatie toets maakt nogal wat geluid ; Toets verlichting is niet per toets instelbaar ; Vlek gevoelig

Inleiding Specificaties Verpakking Uiterlijk Software Gebruik Conclusie Review: Steelseries Apex ================================================================================ Inleiding: Onlangs heb ik een review geschreven voor een Steelseries Rival...

Aug 2015

Consumenten review (tweakers.net)

Steelseries Apex (Qwerty US) review door melek-taus

 

Goede kwaliteit materiaal ; Veel functies ; Goede indeling toetsen. ; Kenmerkende fysieke eigenschappen ; Verlichting in zones instelbaar ; Nog meer macro functies ; Mooi design ; Extra USB poorten

Erg groot, groter dan verwacht ; Spatie toets maakt nogal wat geluid ; Toets verlichting is niet per toets instelbaar ; Vlek gevoelig

Apex staat voor het hoogste punt of top van iets. Dit heeft Steelseries toch ook echt geprobeerd duidelijk te maken met de Apex. Hun slagzin "press any key to win" kan je ook letterlijk nemen aangezien de keuze aan toetsen enorm is.

Aug 2015

Consumenten review (bol.com)

Mooie deftige toetsenbord

 

Ik vind hem goed low profile is effe wennen als je van een andere soort keyboard komt maar went snel.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

franse layout niet be

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Prachtig, handig toetsenbord

 

Prachtig toetsenbord, met handige extra's.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

Steelseries Apex 350

 

Dit toetsenbord is zeer goed, vooral bij games. Je hebt kleuren die kunnen veranderen, Heel veel toetsen die je zelf in kunt stellen en een snelle en goede reactie. Hij is ook niet kapot te krijgen en hij is fijn voor je handen. Ook zijn de toetsen...

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik

Mei 2017
1
2