Roccat RYOS TKL PRO

alaTest heeft 19 reviews verzameld en geanalyseerd voor Roccat RYOS TKL PRO. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de afwerking. De afmetingen is ook indrukwekkend.

vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, afmetingen

prijs, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de Roccat RYOS TKL PRO een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 19 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (18)

Expert review door : Lennart Koster (computertotaal.nl)

Roccat Roys TKL Pro en Tyon - Spul voor de echte pc-gamer

 

Met de opkomst van Steam en websites als Humble Bundle kan je steeds voordeliger aan games komen. Je kan de simpele spelletjes vaak prima doen op je laptop, maar pak je het serieuzer aan, dan heb je ook serieuzere hardware nodig. Ik test de Roccat Ryos...

Geheel te personaliseren ; Comfortabel ; Degelijk ; Mooi design

Aantal knoppen muis ; Geen numeriek toetsenbord ; Prijs

Roccat heeft twee geweldige nieuwe producten op de markt gezet, die ook nog eens een hele goede combinatie vormen. Zowel het toetsenbord als de muis zijn compleet te personaliseren, waardoor je het meeste uit jouw game-prestaties kan halen. De...

Mar 2015