Razer DeathStalker Ultimate

alaTest heeft 506 reviews verzameld en geanalyseerd voor Razer DeathStalker Ultimate. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, afwerking, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de Razer DeathStalker Ultimate een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 506 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (503)

Expert review door (besteproduct.nl)

Razer DeathStalker Ultimate

 

Niet echt. Een expertscore lager dan een 7 betekent dat Razer DeathStalker Ultimateminder dan gemiddeld scoort. Er zijn dus duidelijk meer Toetsenborden die beter worden beoordeeld door de deskundigen. Check de ranglijst voor een beter beoordeelde...

Consumenten review (bol.com)

Deathstalker

 

Zeer goed toetsenbord, tegelijk gamen en facebook checken of youtube dit is het perfecte cadeau voor elke pc gamer de knoppen voelen goed aan de interface werkt ook zeer goed Een aanrader

Dec 2014