Mini-draadloos toetsenbord White met Airmouse

Mini-draadloos toetsenbord White met Airmouse
alaScore 89

17 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 17 reviews verzameld en geanalyseerd voor Mini-draadloos toetsenbord White met Airmouse. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de Mini-draadloos toetsenbord White met Airmouse een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 17 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 17 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

Alleen maar positief: goede kwaliteit, voordelige koop en duurzaam.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Goed

 

Wat ik goed vind aan dit artikel: voordelige koop.

Voordelige koop

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Goed

 

Wat ik vooral goed vind: voordelige koop, duurzaam.

Voordelige koop ; duurzaam

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

Prima voor PS4 niet voor Smart tv

 

Werkt prima op de ps4 maar helaas niet met alle apps op de Smart tv zoals YouTube en Netflix.

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

Handig mini toetsenbordje

 

Het is lekker klein en handig draadloos te koppelen

Voordelige koop ; geïntegreerd mousepad

sommige toetsen moet je hard indrukken

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

Eenvoudig compacte toetsenbord

 

Makkelijk in gebruik en te installeren

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Jul 2017

Consumenten review (bol.com)

Prima toetsenbordje, maar niet bekabeld te gebruiken

 

Het toetsenbordje wat ik kreeg zag er net iets anders uit als op het plaatje. Een prima toetsenbordje, maar bekabeld werkte het niet. De usb aansluiting is denk ik alleen om het toetsenbordje te laden.

Goede prijs/kwaliteit

Jun 2017

Consumenten review (bol.com)

Fantastico

 

Prima muis met mogelijkheden meerdere apparaten zoals een toetsenbord aan te sluiten via RF.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik

Jun 2017

Consumenten review (bol.com)

Perfect 4 multimedia

 

Dit toetsenbord + touchpad heeft alles en meer wat ik verwacht had voor die prijs. Ik gebruik hem voor in de zetel mijn pc te besturen. Voornamelijk om films / muziek mee af te spelen. Er zijn genoeg multimedia keys en deze zijn goed gepositioneerd.De...

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik

Jan 2017

Consumenten review (bol.com)

blij

 

ik ben er heel blij mee

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect ; zeer te vreden

Jan 2017
1
2