Microsoft Wireless Desktop 3050

Microsoft Wireless Desktop 3050
alaScore 89

40 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 40 reviews verzameld en geanalyseerd voor Microsoft Wireless Desktop 3050. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de Microsoft Wireless Desktop 3050 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 40 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 32 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (8)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima”

 

prima product

mooi design

zware muis

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader”

 

Prima toetsenbord en muis.

Prettige toetsaanslag ; Zelf te programmeren toetsen ; Soepele muis

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“fraai draadloos toetsenbord”

 

Even wennen aan de iets andere ergonomische aspecten, maar het toetsenbord is prima en ziet er bovendien mooi, strak, uit

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ideale manier om professioneel je werk te kunnen uitvoeren!”

 

Semi professioneel gebruik. Voldoet aan alle eisen. Prima gebruiksgemak. Ergonomisch goedbontwikkeld!

Ergonomisch goed ontworpen

Geen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima set voor elke dag gebruik”

 

Voor die kwaliteit en prijs, ben ik goed tevreden en van het budget die ik voor de set had heb ik geld overgehouden voor iets extra.

Comfortabel bij gebruik en fijne toetsen aanslag ; Elegante ontwerp ; Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

De Functietoetsen niet goed zichtbaar! ; Geen leds voor caps- en numlock toetsen ; Geen handleiding

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Gewoon mooi ding!”

 

Bevalt echt super goed!

Typt super lekker ; De multifunctionele toetsen zijn perfect ; Design is fantastisch

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Helemaal perfect”

 

Het werkt enorm soepel, fijne knoppen. prijs kwaliteit is enorm goed.

erg fijn in gebruik ; redelijk grote muis ; snelle respons ; veel sneltoetsen

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Tot nu het beste wat ik tegen ben gekomen”

 

Goed, degelijk en mooi vorm gegeven.

design ; stabiliteit ; uitvoering ; gewicht

duurt even tot connect

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi ding, leuk voor rechtshandigen, niet voor linkshandigen”

 

Voor iemand die de aansluiting van de set rechts heeft en links muist is de afstand te groot, waardoor de muis hapert. Met rechts muizen reageert de muis goed. Het toetsenbord typt lekker en heeft de ctrl functies op de resp. Knoppen staan. Enig adeel...

Mooi toetsenbord met fijne knoppen ; Makkelijk aan te sluiten

Niet geschikt voor een aansluiting rechts en links muizen ; Scroll van de muis is glad en niet met 'tandjes' ; Speciale toets voor f-knoppen

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heel fijn toetsenbord”

 

Heel prettig toetsenbord voor wie een prettige toetsaanslag belangrijk vindt.

Typt ontzettend lekker ; Draadloos ; Design

Jan 2018