Mad Catz S.T.R.I.K.E. 3

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 3
alaScore 89

63 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 63 reviews verzameld en geanalyseerd voor Mad Catz S.T.R.I.K.E. 3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de betrouwbaarheid zeer maar hebben twijfels over de prijs. De afwerking is ook indrukwekkend.

vormgeving, afwerking, betrouwbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Mad Catz S.T.R.I.K.E. 3 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 63 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (62)

zilver award voor de Madcatz Strike 3

Expert review door : Kevin Krechting (gadgetgear.nl)

Review: Madcatz Strike 3

 

Madcatz, wie kent het niet? De gedurfde vormgeving heeft het bedrijf geen windeieren gelegd, nu de beurt aan het kleinste toetsenbord in de Strike serie, de S.T.R.I.K.E 3. Voor wie een Madcatz product wilt voor een redelijke prijs.

design ; fijne toetsen

2 losse onderdelen

Een mooi instapmodel, prima vormgegeven en gamed lekker weg. Je kunt mooi je toetsenbord in 16 miljoen kleuren veranderen. Je hebt 3 modi waartussen je makkelijk kunt schakelen, je hebt ook 12 macrotoetsen die je kunt programmeren naar hartenlust.

Apr 2015