Kensington 72436 Keyboard for Life Desktop Set

Kensington 72436 Keyboard for Life Desktop Set
alaScore 88

21 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 21 reviews verzameld en geanalyseerd voor Kensington 72436 Keyboard for Life Desktop Set. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de afwerking zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Kensington 72436 Keyboard for Life Desktop Set een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 21 reviews)

Gebruikers reviews  

21 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 21 Toon Reviews: in Nederland | alle landen

Consumenten review (newegg.com)

WARP SPEED DELIVERY FROM QUANTUM WIRELESS!

 

I usually buy mechanical keyboards, but I was in a pinch, & I needed a replacement KB & mouse, FAST. As expected, Kensington makes a good keyboard and mouse. I was expecting arrival of this KB & Mouse set, in 5-7 days. What's got my head spinning, is...

None, so far

Jul 2014

Consumenten review (newegg.com)

ATI Radeon 7500 64mb PCI card

 

I usually buy mechanical keyboards, but I was in a pinch, & I needed a replacement KB & mouse, FAST. As expected, Kensington makes a good keyboard and mouse. I was expecting arrival of this KB & Mouse set, in 5-7 days. What's got my head spinning, is...

None, so far

Jul 2014

Consumenten review (walmart.com)

Apple keyboards are nice and all but...

 

.....this keyboard actually makes me WANT to type.

Feb 2016

Consumenten review (walmart.com)

Stuck keys.

 

the " " key on the keyboard doesnt ucking work....

Dec 2015

Consumenten review (walmart.com)

keyboard for life

 

this is a great keyboard and mouse easy to use and easy to handle

Dec 2015

Consumenten review (walmart.com)

Very functional keyboard!

 

This keyboard is a good buy for the price and it has complete features of eveything that any user would need to navigate on her/his computer.

Nov 2015

Consumenten review (walmart.com)

i love it

 

i love this keyboard

Okt 2015

Consumenten review (walmart.com)

so easy to use for a novice like me

 

I purchased this keyboard (which I am using now) because my macbook keyboard died. This keyboard has such a great feel as I'm typing. Great quality and so inexpensive.

Sep 2015

Consumenten review (walmart.com)

Excellent Keyboard

 

Use these in our office - on Macs. Nice features, durable.

Aug 2015

Consumenten review (walmart.com)

Super Comfort for Office Work and Even Some Gaming

 

Bought this keyboard about a month ago and I love it more and more every time I use it. I have a few other keyboard around the house (different brands) and whenever I use them I find myself missing this one. Good job Kensington!

Mar 2015

Product Specifications

Design

Intern:Nee
Kleur van het product:Zwart
Oppervlakte kleur:Monotoon

Energie

Aantal batterijen (keyboard):2
Aantal batterijen (muis):1
Keyboard batterij type:AAA
Muis batterij type:AA

Ergonomie

Plug and play:Ja

Gewicht en omvang

Afmetingen muis (BxDxH):96,4 x 58 x 33
Dimensies toetsenbord (BxDxH):165 x 457 x 19
Gewicht muis:80

Inhoud van de verpakking

Aantal inbegrepen producten:1
Meegeleverde ontvanger:Ja

Minimale systeemeisen

Ondersteunt Mac-besturingssysteem:Ja
Ondersteunt Windows:Ja
USB:Ja

Muis

Aantal scroll wheels:1
Bewegingsdetectietechnologie:Optisch
Bewegingsresolutie:1200
Inclusief muis:Ja / Nee
Scroll type:Wiel
Vormfactor:Ambidextrous

Ontvanger

Ontvanger type:NANO
Wireless ontvanger interface:USB

Overige specificaties

Compatibele besturingssystemen:Microsoft Windows 98 +
Ingebouwde touchpad:Nee

Toetsenbord

Aanbevolen gebruik:Universeel
Aansluiting:RF Draadloos / USB / USB+PS/2
Aantal toetsen, toetsenbord:104
Bedoeld voor:PC/server
Connectiviteitstechnologie:Draadloos
Frequentieband:2.4
Full-size toetsenbord:Ja
Morsbestendig toetsenbord:Ja
Numeriek toetsenblok:Ja
Stijl toetsenbord:Gebogen / Recht
Taal toetsenbord:Amerikaans Engels
Toetsenbord formaat:Standaard
Toetsenbordindeling:QWERTY
Windows-toetsen:Ja

Verpakking

Aantal inbegrepen producten:1
Breedte van de verpakking:469.9
Breedte verpakking:47
Diepte van de doos:69.85
Diepte verpakking:6,99
Gewicht pakket:1021
Gewicht verpakking:1,02
Hoogte van de verpakking:187.45
Hoogte verpakking:18,7