Corsair K95 RGB USB Noir

alaTest heeft 42 reviews verzameld en geanalyseerd voor Corsair K95 RGB USB Noir. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, vormgeving, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de Corsair K95 RGB USB Noir een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 42 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 25 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (17)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Corsairs beste toetsenbord”

 

Een van de beste toetsenborden die ik heb aangekocht, heb al 5 jaar ervaring in mechanische toetsenborden, de typ geluid is super, snelle toetsen, en RGB, wat wil je nog meer? De software van Corsair is ook stukken verbeterd, is gebruiksvriendelijk. En...

Duurzaam aluminium frame ; De Cherry MX Speed- zijn zo'n 40% gevoeliger dan andere gaming toetseborden ; RGB ; 2 jaar garantie

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect”

 

Hij bevalt heel goed , ontzettend snel reactie vermogen, hij is niet stil

Heel fijn toetsenbord ; Werkt ontzettend snel ; Goed voor gamen

Erg lastig om aan te wennen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Het beste toetsenbord op de markt”

 

Zeer goed toetsenbord voor het typen van documenten of programmeren en ook voor gamen ! Als je het geld kan missen voor het toetsenbord is het een echte aanrader .

Geweldige Switches ; Handige palm rest die je ook kan verwijderen ; USB pass through support ; Excellent Build Quality ; Oneindig aantal RGB opties , van simpel en clean , tot totale regenboog chaos

Voor USB pass tyhrough moet je 2 USB slots in je computer gebruiken ; Corsair Utility Engine moet je installeren en leren gebruiken om volledig gebruik te maken van het toetsenbord zijn RGB elementen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fantastisch”

 

Het is het perfecte toetsenboord voor de ervarenere gamer. Het is een wereld van verschil met een normaal toetsenboord. Door de mechanische knoppen is de reactie supersnel in vergelijking tot een standaard toetsenboord. Het gamen met een mechanisch...

Geweldig snelle reactie ; Makkelijk in de bediening

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Gewoon prachtig product”

 

Voldoet meer dan verwacht aan de verwachtingen.

Zeer goede afwerking ; Werkt heel soepel ; Kwaliteits product

Nog niet gevonden

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfecte gaming keyboard”

 

Dit is mijn eerste mechanische keyboard en het is wel even wennen. Het is een enorm functioneel toetsenbord, merendeels omdat alle toetsen programmeerbaar zijn. Zowel voor de lichten als de functie van deze toets. Inclusief het bovenste logo! Toch mis...

Veel mogelijkheden ; Stevig ; Volledig programmeerbaar ; 6 Macro knoppen

Niet alles is mogelijk met de lichten ; Het kan even wennen zijn ; De prijs ; maar 3 interne opslag plaatsen

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Erg goed !”

 

Erg fijn toetsenbord met (te)veel opties

Erg fijne toetsen ; Ziet er mooi uit ; Alles is aan te passen hoe je wilt ; Fijne polssteun ; USB poort op toetsenbord zelf

Software is uitgebreid, maar onduidelijk ; Heeft tijd nodig om handig in te worden

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Is waarschijnlijk het beste toetsenbord dat nu op de markt”

 

Ik had een membraantoetsenbord en de gevoeligheid van de K95 platinum was in het begin wel even wennen. De knopjes zijn erg reactief maar na een weekje gamen wilde ik niet meer anders. Ook om te typen is het een prima toetsenbord en ik haal ongeveer 20...

De cherry mx speed toetsen zijn super precies, gevoelig en snel ; De behuizing is zeer degelijk, schuift niet en biedt een goede ondersteuning ; De lichteffecten zijn mega cool ; Handige macrotoetsen ; Licht en toetsen zijn zeer flexibel programmeerbaar

De software is goed maar niet het makkelijkste in het gebruik ; Het toetsenbord heeft een grote footprint dus je moet er genoeg plek voor hebben

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top maar prijzig”

 

Een absolute topper. Als je opzoek bent naar het beste van het beste plus de looks is dit het toestenbord voor jou.

Een van de beste op de markt ; Handige Cue software ; Eigen look door RGB ; Gewicht door aluminum frame

Prijs ; Wennen aan de speed switches

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect toetsenbord”

 

Het is een geweldig toetsenbord, het is perfecte kwaliteit het enige nadeel aan dit toetsenbord is dat de software soms een beetje onduidelijk is maar voor de rest echt perfect zeker het geld waard

Goede kwaliteit ; Mooie voorgeving ; Goede textuur

Software soms onduidelijk

Jan 2018