Corsair Gaming K55 RGB Keyboard BacklitRGB LED 6 Marco Keys NA

Corsair Gaming K55 RGB Keyboard BacklitRGB LED 6 Marco Keys NA
alaScore 89

86 reviews

Apr 2018

alaTest heeft 86 reviews verzameld en geanalyseerd voor Corsair Gaming K55 RGB Keyboard BacklitRGB LED 6 Marco Keys NA. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Toetsenbord.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Toetsenbord krijgt de Corsair Gaming K55 RGB Keyboard BacklitRGB LED 6 Marco Keys NA een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 86 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 86 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

Ik ben positief over dit artikel: goede kwaliteit, voordelige koop, duurzaam.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Jan 2018

Consumenten review (bcc.nl)

Perfecte toetsenbord voor gamers

 

De corsair k55 is een goede toetsenbord voor gamers! Hij is makkelijk in gebruik en te instaleren. Hij ziet er prachtig uit met de rainbow kleuren. Ik heb hem nu 2x gekocht. Echt een aanrader!

Aanbeveling

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Geweldig kleuren-gametoetsenbord

 

Mijn zoontje vindt het geweldig met de kleuren die veranderen

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Verlicht én polsondersteunend toetsenbord

 

Mooi verlicht toetsenbord met polssteun

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

zorg alleen wel dat je drinken op veilige afstand

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

Positieve punten van dit artikel zijn: goede kwaliteit en voordelige koop.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Corsair K55 RGB - Gaming Toetsenbord - RGB LED - Qwerty - PC

 

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Geweldig toetsenbord

 

Het is een heerlijk toetsenbord! Het kan alleen niet zo goed tegen vocht, dus kijk uit als je drinkt of iets dergelijks bij je computer, want toen ik iets liet vallen was die meteen stuk. Maar ik ga hem nu meteen opnieuw kopen, omdat het gewoon een erg...

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

prijs/kwaliteit verhouding in orde

 

prima budget gaming toetsenbord

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Prima toetsenbord, veel mogelijkheden

 

Helemaal goed alleen jammer dat het licht uit het toetsenbord niet te stellen is in iets minder fel.

Goede kwaliteit

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

Positieve punten van dit artikel zijn: goede kwaliteit en voordelige koop.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Dec 2017