Sony Bravia KD-65ZD9

Sony Bravia KD-65ZD9
alaScore 96

6 reviews

Feb 2018

alaTest heeft 6 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Bravia KD-65ZD9. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Televisies.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Televisies krijgt de Sony Bravia KD-65ZD9 een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Zie alle Sony Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 6 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (5)

Expert review door: Sim Kranenburg (tweakers.net)

Sony ZD9 uhd-topmodel: erg mooi, maar ook erg duur

 

Sony's topmodel, de ZD9, is een zeer fraaie televisie, die indruk weet te maken met een prachtig uiterlijk, een schitterend beeld en een overtuigende hdr-weergave. Het mooie beeld wordt mogelijk gemaakt door een 'full array local dimming backlight' met...

Prachtig uiterlijk ; Goed contrast ; Overtuigende hdr-weergave ; Nauwkeurige kleurweergave ; Prettige afstandsbediening

Hoge prijs ; Slome soc ; Matige basweergave ; Middelmatige inputlag

Sep 2016

Expert review door: Eric Beeckmans (fwdmagazine.be)

Test: Sony KD-65ZD9

 

De ZD9 is Sony's nieuwe vlaggenschip. De Backlight Master Drive, een gloednieuwe achtergrondverlichting die Sony al aankondigde op CES, moet op dit toestel voor ongezien contrast en indrukwekkende lichtopbrengst zorgen.

HDR10 ; Backlight Master Drive (35x19 segmenten!) ; Zwartwaarde en contrast ; Zeer hoge piekhelderheid ; Beeldverwerking ; Bewegingsscherpte ; Kleurweergave ; Kleurbereik

Geluid, zwakke basweergave ; Android tv iets te sloom ; Kijkhoek ; Afstandsbediening ; Prijs

Okt 2016