Kärcher SC1

Kärcher SC1
alaScore 89

80 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 80 reviews verzameld en geanalyseerd voor Kärcher SC1. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, betrouwbaarheid

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 78/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 100/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 80 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 26 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (54)

Consumenten review (coolblue.nl)

“voor kleine klusjes beveel ik het zeker aan”

 

het doet wel prima zijn werk .

klein reservoir maar voldoende voor klein klusje .

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Degelijk toestel op eerste zicht”

 

Had vroeger een ander merk maar van deze is de bouw beter

Degelijke bouw

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat voor de juiste toepassing.”

 

Bevalt goed, met het reinigen van stucwerk en vieze plekjes op plafond, valt een beetje tegen met reinigen van kalkaanslag, reinigen van randjes rond de kookplaat en afzuigkap werkt ook prima!

Reinigen stucwerk ; Reinigen schimmels ; Vliegen vlekjes op plafond

Kalkaanslag

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Waarom hadden we er niet eerder een”

 

Dit is onze eerste stoomreiniger en ik ben erg verbaasd hoe makkelijk je hiermee dingen schoon krijgt. Hij is licht genoeg om snel mee te werken, maar dat betekent wel dat hij een kleine watertank heeft. Voor het BBQ-rooster heb ik ongeveer 2,5 tank...

Genoeg accessoires om mee te starten ; Heel bevredigend om het vuil weg te zien spoelen ; Lang snoer

Kleine watertank ; Geen indicatie voor 'klaar voor gebruik'

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“TIS OK”

 

TIS OK

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Het is aan te bevelen”

 

Het is heel makkelijk te bedienen en het resultaat is goed.

gebruiksgemak ; goed resultaat

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed toestel zoals de rest van de karcher producten”

 

Is snel gebruiksklaar en werkt zeer goed om schimmels te bestrijden

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Doet wat ik verwacht had”

 

Doet wat ik verwacht had

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“het voldoet niet aan de verwachtingen”

 

Ik weet niet of ik hem moet houden of niet, maakt de oppervlakken schoon, maar je moet nadrogen want de druppels komen naar beneden, Laat je het gewoon drogen dan heb je aangedroogde druppels of strepen en dat is niet de bedoeling

klein dus gemakkelijk op te bergen ; lange snoer ; stoomt goed

lekt veel water ; je moet erna droog wrijven ; laat strepen na

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima geschikt voor kleine dingen”

 

snelle opwarming; handzaam

snelle opwarming ; handzaam

Mar 2017