iRobot Roomba 875

iRobot Roomba 875
alaScore 90

55 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 55 reviews verzameld en geanalyseerd voor iRobot Roomba 875. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 87/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 90/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 55 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 53 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Consumenten review (tweakers.net)

iRobot Roomba 875 review door Krysa

 

Maakt écht goed schoon ; Stil ; Makkelijk in gebruik ; Slaat geen plek over ; Haren zeer makkelijk te verwijderen

Geen afstandsbediening bijgeleverd ; Geen app ; Roomba-proof maken kamer ; Werkt met infrarood

Ideale hulp voor mensen die geen zin hebben om iedere dag te stofzuigen. Wanneer je denkt dat een kamer schoon is, laat de Roomba een dagje zwoegen en het zal je verbazen.

Nov 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect!!!!”

 

Het is een fijne stofzuiger. Ook als ik er niet ben doet de stofzuiger zijn werk.

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima investering”

 

De Roomba heeft een prijskaartje, maar wij hebben er veel gemak voor in de plaats gekregen. Een aantal voordelen: - makkelijk te programmeren (ook in het Nederlands) - reinigt heel grondig. Ik had zelf 2 dagen voor de eerste ingebruikname nog...

Relatief stil ; Proper huis als je thuiskomt ; Kan onder de zetel en het bed ; Sensor om niet van trappen te rijden werkt goed

Rijdt zich soms vast onder de kleerkastdeuren (zelfde hoogte als de Roomba zelf)

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ik zou hem zo opnieuw kopen”

 

Dankzij deze robotstofzuiger moeten wij ipv 1x elke 2 dagen, nu nog maar 1x per week stofzuigen.

Zuigt voldoende krachtig ; Batterij is voldoende voor mijn woning ; Vind keer op keer zijn laadstation terug ; hepa filter

Niet "zeer" stil

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Even een investering, maar elke euro waard gebleken!”

 

Een geweldig apparaat! Ik blijf me steeds verbazen hoe vol het vuilbakje elke dag zit terwijl de vloer op het oog niet heel vuil leek. Ik heb hem zo geprogrammeerd dat hij elke nacht om 1:00u z'n rondje maakt. Omdat hij zo stil is kan dit zonder...

Redelijk stil ; Maakt goed schoon

Nog niet ontdekt

Jul 2017

Consumenten review (bol.com)

Robot stofzuiger ideale vriend

 

Rijd op zijn gemak heel het huis door en doet zijn werk grondig. Ook met de virtuele muur kun je een gebied afbakenen. Klein minpuntje is dat hij evenveel geluid maakt als een gewone stofzuiger.

Goede kwaliteit ; duurzaam

prijzig

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Gaat grondig te werk”

 

Een echte aanrader voor als je huisdieren hebt.

Stil ; Kuist alle fijn stop op ; Voor huisdieren ; Hepa filter

Voorlopig geen

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top apparaat”

 

Dit is de 3e robotstofzuiger die ik nu in 2 jaar heb gekocht en by far de beste. Hij vind zelf zijn oplaadstation terug en houdt mijn huiskamer netjes en poezenharen vrij. Ondanks dat hij rond is, komt hij goed genoeg in de hoeken. Je moet alleen niet...

Rijdt keurig zijn rondje zonder overal hard tegen aan te beuken ; Dierenharen zijn geen probleem ; Geluid is minder hard dan normale stofzuiger ; Vindt oplaadstation zelfstandig terug

Rijdt kris kras door de kamer, geen echte route ; Duurt lang, kamer 55m2 duurt 1 uur en 10 min

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Robots zijn geweldig”

 

Robotstofzuiger. 21e eeuw!

Stofzuigende robot ; Zeurt niet ; Steelt niks

Doet de ramen niet. ; Maakt ook niks netjes

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Onontbeerlijk!”

 

De aankoop van de Roomba 875 was een juiste keuze. We gebruiken hem in de leefruimte van onze loft 200m2 en dat doet hij keurig. Alleen op het langharige (10cm vlaslinnen) tapijt in salon heeft hij moeilijkheden. Absoluut een aanrader.

gemakkelijk ; grondig ; snel

vastrijden op langharig tapijt ; klein opvangbakje

Jun 2017