Denon Heos

Denon Heos
alaScore 95

16 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 16 reviews verzameld en geanalyseerd voor Denon Heos. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Boxen.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Boxen krijgt de Denon Heos een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 16 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (13)

Expert review door : Jamie Biesemans (fwdmagazine.be)

Review: Denon HEOS

 

Ongeveer een jaar geleden lanceerde Denon de nieuwe HEOS-lijn. In die tijd heeft het hifi-merk getoond perfect te kunnen meespelen qua multiroom. Nieuwe functies en toestellen maken HEOS een bijzonder interessant alternatief.

Volledige multiroom-aanbod ; Integratie Link met Denon AV-receivers en oudere Denon-versterkers ; Eenvoudige WiFi-setup ; Hypervolledige Amp en Link ; Sterke prestatie van HEOS 5 en HEOS 7 ; Gebruikersvriendelijkheid app ; Nu ook soundbar met subwoofer

Geen app voor pc ; Geen hi-res

Jun 2015

Consumenten review (bol.com)

Subliem

 

Dit Heos bar produkt heb ik qua muziek streaming van o.a Tidall en Spotify vergeleken, Met de Sonos bar en ik kan met 100% zekerheid zeggen dat je een muziekkwaliteitsverschil hebt van wel 75% met de Sonos bar. Dit is echt ongelooflijkOok qua design...

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; de geluidsweergave

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Denon HEOS SUBWOOFER | Zwart

 

Goede prijs/kwaliteit

Jan 2018