Bang & Olufsen BeoPlay A1

alaTest heeft 144 reviews verzameld en geanalyseerd voor Bang & Olufsen BeoPlay A1. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Boxen. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Boxen krijgt de Bang & Olufsen BeoPlay A1 een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 144 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 25 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (119)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Lekkere bas”

 

Compact

Goed ontvangst ; Lekkere bas ; Compact

Druktoetsen stroef

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top geluid”

 

Prachtig product, echt een aanrader

Geluid ; bediening ; mooie klanken

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super aanwinst”

 

Gezien wij meerdere producten in huis hebben van B&O (ons huismerk), is deze speaker een zoveelste aanwinst, lekker meenemen achter in de tuin bijvoorbeeld en naar m'n muziek luisteren, super apparaat, maar ben niet ander gewend van B&O

Design ; Geluid ; Aansluiting

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi apparaat”

 

Zeer mooi vormgegeven, daarnaast ook zeer goed geluid. Juist ook de lage tonen zijn goed vertegenwoordigd. Op vol volume alleen een korte batterij duur

Mooi geluid ; Mooi design ; Heel compact

Batterijduur ; Krasgevoelig

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“gewoon top !”

 

stabiel, goed geluid, batt duur

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fantastisch geluid”

 

Ik ben zeer te spreken over het geluid. Mooie diepe bas, geen boomboom. Het hoog en midden is goed in balans. Het formaat vind ik handig. Niet te groot en makkelijk te verplaatsen. Het design vind ik ook mooi, toch wel appart zoals eigenlijk alles van...

Geluid ; Redelijke accuduur ; Handig formaat

Accu haalt geen 24 uur ; Bedieningsknoppen ; Bluetoothverbinding

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“top design maar werking niet gebruiksvriendelijk”

 

Slechte, ervaring voor het opladen maakt het boxje een zeer vervelend zoemend geluid. verder speelt het perfect indien je de gsm vlak bij de box houdt waneer er een persoon of voorwerp tussen komt durft de verbinding weg te vallen.

mooi design ; Goede Bas

zoemend geluid bij opladen ; Aansluiting B&O kabel ; Kleine knopjes voor volume ; trage oplaad tijd ; Korter bluetooth afstand

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Kwalitatief prachtige speaker zowel in geluid als ontwerp”

 

Zoals wij van b&o gewend zijn heeft deze speaker een prachtig handzaam ontwerp. Het geluid is zeer goed. Nooit eerder een bluetooth speaker gehoord met zo'n goed geluid. Zowel geschikt voor binnen als buiten.

Geweldig geluid ; Mooi ontwerp ; Formaat ; Makkelijk te bedienen

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect”

 

Zoals verwacht

Compact ; Geluid ; Batterij levensduur

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima”

 

mooi design een geluid

Aug 2017