Spigen Tough Armor for Apple Watch 42mm gun metal

Spigen Tough Armor for Apple Watch 42mm gun metal
alaScore 84

10 reviews

Apr 2018

alaTest heeft 10 reviews verzameld en geanalyseerd voor Spigen Tough Armor for Apple Watch 42mm gun metal. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Spigen Tough Armor for Apple Watch 42mm gun metal een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 10 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 10 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (bol.com)

Goede bescherming

 

Goede bescherming, echter is douchen geen optie meer omdat er water tussen de watch en het glaasje komt!

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Goede bescherming

 

Het is op zich een goed product, maar bij het aanbrengen van he afdekkapje er opletten dat je de kunstofkast moet oprekken waardoor ie makelijker te plaatsen is

Goede kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Beetje teleurstellend voor de prijs die je betaald

 

Ziet er gaaf uit maar geen goede kwaliteit na een week al begonnen er slijtage plekjes te vormen op de rand

Matige kwaliteit ; prijzig

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

een apple-watch zeker de moeite van bescherming waard!

 

zo ontzettend handig en goed voor deze dure watch

Goede kwaliteit ; duurzaam

prijzig

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

Goede beschermer!

 

Mooi, horloge wordt wat groter maar valt mee, geeft een ander uiterlijk en is goed beschermd

Goede kwaliteit ; duurzaam

sluit niet 100% aan

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

Aanrader

 

Goed design past goed

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Stoer beschermingshoesje apple horloge

 

Het ziet er stoer uit en geeft het horloge extra bescherming.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

stoer ontwerp

 

is wel stoer spul vult de gaten aan je pols wat om de apple watch heen. alleen jammer dat de kleur snel beschadigd raak meer niet.

Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

Matige kwaliteit ; Kwetsbaar ; jammer niet waterdicht

Feb 2017

Consumenten review (bol.com)

Spigen case

 

Het is een goede case ziet er mooi uit.Hij is eigenlijk voor de series 1 maar pas ook op de series 2

Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

Jan 2017

Consumenten review (bol.com)

Goede bescherming

 

Biedt zeer goede bescherming tegen vallen of stoten. Minpunt is wel als je in het water gaat moet je alles demonteren om het water uit te halen en dat gaat niet zo vlot. Voor de rest ben ik er zeer tevreden over.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Past perfect

Lastig in gebruik

Dec 2016