Smart Watch Android/IOS DexWatch² - Wi-Fi/3G - Black/Silver

Smart Watch Android/IOS DexWatch² - Wi-Fi/3G - Black/Silver
alaScore 83

10 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 10 reviews verzameld en geanalyseerd voor Smart Watch Android/IOS DexWatch² - Wi-Fi/3G - Black/Silver. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Smart Watch Android/IOS DexWatch² - Wi-Fi/3G - Black/Silver een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 10 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 10 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (bol.com)

Miskoop

 

Als het ding op welke wijze dan ook verbinding heeft WiFi Bluetooth dan is de batterij met 2 uur leeg als je m als horloge gebruikt dan is het 2 dagen had beter een echt horloge kunnen nemen zo'n batterij gaat zeker een jaar mee voor mij is dit m,n...

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Prima Smartwatch

 

Goede smart-watch met prima prijs/kwaliteitsverhouding. Doet wat er beloofd wordt. Erg handig.

goede pasvorm ; goede prijs-kwaliteitverhouding ; handig

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Valt tegen!

 

Mooie smartwatch maar valt op veel punten toch tegen. Met de batterij doe je geen 2 dagen nog niet eens 1 dag terwijl ik hem niet eens zoveel gebruik.

goede pasvorm ; Kleur komt overeen met afbeelding

slechte kwaliteit ; batterij gaat heel snel leeg ; camera is niet 720p

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Maakt geen connectie

 

Eerst het verkeerde horloge gekregen. Binnen een week de goede versie ontvangen. Tot nu toe werkt deze voor geen meter. Hij kan geen connectie maken. Als je in het weekend nog niet werkt, dan doe ik ook dit horloge weer retour

slechte kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Leuk horloge/ verkeerd geleverd

 

Ziet er goed uit voor deze prijs.Ik heb alleen de verkeerde versie gekregen.Deze retour gdn, mijn geld terug gekregen dus goede service.Ondertussen opnieuw besteld, hopen dat ik nu de juiste krijg.

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

TOP smartwatch ⌚

 

Het is voor die prijs een super mooi en fijne smart watch Hij draait op een android versie waardoor je een launcher op Playstore kan downloaden echt TOP ik heb er echt veel plezier mee

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Waardeloos

 

Een zwak horloge kan beslist niet tegen waterstralen zoals men beweert en een hele slechte support van het bedri jf

Matige kwaliteit ; prijzig ; Kwetsbaar

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Koop nu krijg morgen

 

Dat werkt heel goed en het is handig om cadeau te geven aan u vriendin.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

happy smartwatch

 

het was onze eerste smartwatchen na de handleiding te hebben gelezen en uitgevoerd werkt het apparaat primaHebben alleen nog geen duosim gehaald prijs kwaliteitverhouding is prima

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

Goede koop

 

Dit is mijn eerste smartwatch, na vergelijken met andere modellen uiteindelijk toch voor dit model gekozen. Dit door de mooie strakke uitstraling. Werkt perfect, verder niks op aan te merken. Zal het horloge zeker aanraden

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

Jul 2017