Smart Watch Android/IOS DexClassic Pure Gold

Smart Watch Android/IOS DexClassic Pure Gold
alaScore 86

13 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 13 reviews verzameld en geanalyseerd voor Smart Watch Android/IOS DexClassic Pure Gold. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Smart Watch Android/IOS DexClassic Pure Gold een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 13 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 13 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (bol.com)

Tevreden

 

Dat het een mooie horloge is alleen dat de verpakking niet zo mooi is. Verder werkt hij goed heb er veel plezier van!

Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Smart Watch Android/IOS DexClassic Pure Gold

 

Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Super handige smartwatch

 

Makkelijk te gebruiken! Kan meer dan de veel duurdere modellen in zijn soort!

Goede kwaliteit ; duurzaam

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Zeker mooi ed funtioneel

 

Mooi funtioneel horloge

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Smart watch rosegoud

 

Is voor mij een fijne smartwatch alles werkt zoals het hoort. De app is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken.

goede pasvorm ; Kleur komt overeen met afbeelding ; goede prijs-kwaliteitverhouding ; Goede kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

teleurstelling

 

ookal ziet gij er goed uit de dexclassic is een grote teleurstelling je kunt de app die erbij hoort niet openen dus is het weggesmeten geld

Lastig in gebruik

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

misser

 

De wijzerplaatafbeelding komt niet overeen met die op de site, in plaats van het beeld van de zwarte gaf hij het beeld van de gouden en die vind ik foeilelijk. De app werkt niet op mijn telefoons met android 6 en 7. Het horloge kan dan geen berichten...

Matige kwaliteit ; Lastig in gebruik

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

degelijk en mooi

 

gemakkelijke in gebruikt

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

Goede kwaliteit

 

Mooie horloge, past goed, werkt zoals beschreven in de informatie

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Jul 2017

Consumenten review (bol.com)

Niet perfect

 

Is wel mooi maar de duurdere merken Kun je er zo uitnemen Als je telefoon krijgt en met je gsm opneemt moet je het gesprek nog steeds met te horloge voeren of je montvangt het uit zetten Staan ze in verbinding met elkaar dan zijn de bijde batterijen...

Voordelige koop

Kwetsbaar

Apr 2017
1
2