Sigma PC 15.11 Grijs

Sigma PC 15.11 Grijs
alaScore 79

201 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 201 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sigma PC 15.11 Grijs. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Sigma PC 15.11 Grijs een alaScore™ van 79/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 201 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 201 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijn gevoel”

 

Makkelijk in gebruik. Geef een sein bij te hoge hartslag. Nauwkeurig. Duidelijk.

Makkelijk ; Nauwkeurig ; Geef aan als je te hoge hartslag hebt ; Helemaal te vreden

Er zijn geef min punten

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Dit model is af te raden!”

 

Niettegenstaande ik verschillende Sigma producten gebruik of gebruikt hebt ( uit de Rox-reeks ) is dit een afknapper van formaat. Hartslag slaat voortdurend tilt bij het lopen, zowel gemiddeld als max. ) en komt ook moeilijk te voorschijn bij het...

gebruiksgemak

hartslag slaat tilt

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima voor wat ik wil.”

 

Mijn wens is om de hartslag te kunnen meten, maar ook de gemiddelde hartslag.

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima horloge”

 

Prima aankoop. Doet wat de omschrijving aangeeft. Geen poespas

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Afrader! Er zijn betere!”

 

Bevalt voor geen meter! Slecht je armslag af te lezen, te kleine cijfers van je hartslag en daar gaat jet juist om. Moeilijk weer los te maken. Horloge is veel te groot en te zwaar, Vrouwenpolder.

Je koopt hem om je hartslag te zien! Dit is het kleinste getal op het scherm! Niet handig! Heb een leesbril nodig om het af te kunnen lezen. ; Vrij groot en zwaar aan de pols. ; Bandje van horloge beoefend enige vaardigheid om hem weer af te krijgen!

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Veel waar voor je geld”

 

Prima loophorloge voor de basis-metingen

Simpele bedieningen ; Waar voor je geld ; Grote display

Gebruiksaanwijzing is summier

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer nauwkeurig en een makkelijke beschrijving.”

 

Pakt direct je hartslag op, stopwatch en calorieën meter. Zeer goed hanteerbaar en gebruiks vriendelijk!

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“alle waarde naar zijn geld”

 

het is een low budged hartslag meter, heb hem ook allen gekocht om de hartslag te meten daarom had ik liever gehad dat deze wat grotere cijfers in de display, maar ben niet on-tevreden

Jan 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie horloge degelijk”

 

Makkelijk in gebruik

Dec 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Echt waar voor zijn geld”

 

Gebruik hem bij zowel hardlopen als fietsen. Geen last van de band. Prima!

Duidelijk afleesbaar ; Nauwkeurig

Geen uitgebreide handleiding

Dec 2016