Rebel Cactus Smartwatch

Rebel Cactus Smartwatch
alaScore 81

12 reviews

Apr 2018

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor Rebel Cactus Smartwatch. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Rebel Cactus Smartwatch een alaScore™ van 81/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 12 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top”

 

Het is gewoon een prima horloge waarmee je kan bellen en gebeld worden.

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ideaal voor kinderen om bereikbaar te zijn.”

 

Mijn zoontje is er superblij mee en altijd bereikbaar. Voordeel van de horloge is makkelijk te dragen t.o.v. een telefoon. Maar een echte 10 had de horloge gekregen als er ook gps op zat.

Echt voor kinderen

Geen gps functie

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed product voor een goede prijs”

 

Heel fijn dat ik mijn zoon kan bereiken als hij aan het spelen is. En zelf maakt hij veel gebruik vd film functie.

Veel mogelijkheden, zoals wekker, rekenmachine, filmpjes maken ; Goed geluid

Batterij gaat snel leeg ; En erg klein toetsenbord

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Nette en handige bel horloge !”

 

Bevalt super goed aangezien ik hem eigenlijk wilde als verlening van me telefoon (en dit niet mogelijk is).

Mooi design ; Makkelijk in gebruik ook goed beschreven in boekjes ; Goed geluid bij bellen ect

Kleine "knopjes" ; Geen connection met telefoon (als je telefoon belt dat hij overschakeld naar horloge)

Dec 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top product”

 

Optimaal om te communiceren met je kind

Kids makkelijk bereikbaar ; Makelijk in bediening

Mar 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Blij mee!”

 

Goed om de 1e bel en telefoonervaring op te doen voor een kind! Minder kans op verlies omdat hij om de pols zit.

Goed geluid

lastig nummers invoeren, erg klein

Mar 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“voor jonge kinderen ideaal die nog geen smart phone hebben”

 

het is een handige manier om met je kind te kunnen communiceren itt met een losse telefoon die sneller stuk gaat en duurder is in aanschaf

solide handig met kinderen! ; Waterafstotend ; eenvoudig in gebruik

iets meer spelletjes was leuk geweest

Feb 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“fantastisch stukje micro- technologie !”

 

Ik heb het toestel speciaal aangeschaft voor de sos-functie. Als ik ergens gevallen ben,en ik kan mijzelf niet meer behelpen , (ik ben 72 j.en heb z.v. Parkinson ) kan ik nu gemakkelijk en doeltreffend alarm doorgeven. Bovendien ben ik nu altijd...

bande 9 cm te klein voor volwassenen ; een speciaal fijn swap-pennetje dringt zich op.

Jan 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig ding!”

 

Geweldig ding dat belhorloge! Mn zoon helemaal gelukkig en wij blij. Eindelijk is ie bereikbaar als hij buiten is. Dat geeft rust. Hij blij met zn muziek en game.

Supersterk bandje ; Klokje past goed ; Mijn kind neemt nu altijd op

Dec 2015

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuk toestel”

 

Ons zoontje is er erg blij mee

Veel functies ; compact ; goed bereik

niet geschikt voor dikke papa vingers

Okt 2015
1
2