Polar Loop 2 Smartband black

Polar Loop 2 Smartband black
alaScore 82

141 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 141 reviews verzameld en geanalyseerd voor Polar Loop 2 Smartband black. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Polar Loop 2 Smartband black een alaScore™ van 82/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 141 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 141 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“kwaliteit en degelijk”

 

Tot nu toe niet veel uit kunnen halen.

gemak ; water bestendig ; niet knellend.. ; kan de hele dag gedragen worden ; niet opvallend bij kleding

kwaliteit belichting display ; synchroniseren ingewikkeld? ; geen timer

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuke handige gadget en makkelijk in te stellen.”

 

Het lijkt alle bewegingen goed op te slaan in zijn eigen geheugen. Dagelijks een paar minuten aan de pc en je hebt een duidelijk overzicht van je energie verbruik van je lichaam en steps in bewegig zijn of juist niet in beweging. Via je account kan je...

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“goede prijs/kwaliteit”

 

Het kan altijd gedragen worden zowel voor sport als voor dagelijkse activiteiten. Past bij elke outfit en houd je alert voor voldoende beweging.

discreet ; design ; eenvoudig

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een veredeld horloge.”

 

De metingen wijken heel erg af van de werkelijkheid dat het voor mij niet motiverend is.

Mooi ; Mooie app

Meet stappen die ik niet heb gelopen ; Calorieen en activiteit kloppen heelmaal niet ; Dagelijkse aktiviteiten doel niet makkelijk in te stellen ; Aantal km is ongeveer 1/3 te positief

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Jammer van kapotte batterij”

 

Batterij.......geheel opgeladen ging deze toch wel zo'n 3 uur mee... natuurlijk terug gestuurd en Coolblue heeft het prima opgelost

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geeft je extra motivatie, maar kan beter!”

 

Het product bevalt me maar er is zeker nog ruimte voor verbetering!

super licht en confortabel om te dragen ; gemakkelijk op te starten ; waterproof is het een dikke plus!!!

je moet steeds een aanraking doen om het uur te lezen ; de upload naar de smartphone "synchoniseren" verloopt niet altijd even vlot ; bij veel licht is de display slecht leesbaar

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig”

 

Look are good en werkt top via de app of pc

In de zon zieje niks op het scherm,maar mij hinderd het niet

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“goed”

 

goed goed goed

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi, blij mee, maar batterij valt tegen.”

 

Lees de genoemde punten.

Design ; Kwaliteit ; Prijs ; Licht materiaal ; Duidelijke gebruiksaanwijzing

Batterij gaat ongeveer 3 a 4 dgn mee, alvorens opladen. ; In zonlicht/fel licht slecht leesbaar. ; Onder douche/zwemmen blijft hij aan.

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“fijn apparaat voor z'n prijs”

 

Geen bijzonder + of - punt

snel opladen ; band goed instelbaar

aflezen bij daglicht

Jul 2017