Michael Kors Access Sofie MKT5023

Michael Kors Access Sofie MKT5023
alaScore 89

20 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 20 reviews verzameld en geanalyseerd voor Michael Kors Access Sofie MKT5023. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Michael Kors Access Sofie MKT5023 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 20 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 20 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Luxe mooie horloge”

 

Ik heb twee jaar gelezen een Sony Smartwatch gekocht. Deze Sony Smartwatch is perfect voor sporten, je kan ook gaan hardlopen zonder dat je telefoon hoeft mee te nemen, de afgelegde route wordt gewoon geregistreerd. Batterij van deze Sony gaat ook lang...

Mooie design ; Mooie watch faces ; Makelijk in gebruik

Batterij duur

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super blij mee”

 

Mooi design

Snel leeg. 12 uur met gemak als je niet teveel gebruikt voor apps etc

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top horloge”

 

Mooi, makkelijk en handig!

Uitzicht ; Gemak

Batterij

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“geen aanrader”

 

Eerste exemplaar terug binnengebracht omdat batterij te vlug leeg was. Met heel wat gedoe en communicatie problemen zelf moeten vast stellen dat men ze niet kon herstellen en dat ik de waarde terugkreeg om iets anders te kopen. Ik heb dit moeten lezen...

design

batterij gaat maar max 12u mee, ondanks de vermelde 24u

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“super aankoop”

 

ik heb dit product van wegen mijn werk aangeschaft. het was een grote aankoop maar het was het zeker waard. het horloge is prachtig en werkt perfect.

mooi vrouwelijk design ; al je berichtjes bij de hand ; stappenteller werkt perfect ; batterij gaat lang mee

niet

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Stijlvolle smartwatch”

 

Stijlvolle smartwatch; stijl is aanpasbaar met de verschillende wijzerplaten. Batterij gaat wel niet zo lang mee; tenzij je het effectief op een gewone klassieke wijzerplaat zet, dan kan hij al wat langer mee gaan.

Stijlvol design ; Aanpasbare wijzerplaten

Batterijduur ; Verbinding met iOS

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Beter je vrouw een andere cadeau doen mensuh..”

 

Design horloge is mooi, maar je kunt er weinig mee!

Design horloge ; Wijzerplaat (digitaal) wisselen

Gebruiksgemak apps ; Verbinding met telefoon niet helemaal stabiel ; geen hartslagmeter, batterij max 24 uur mee!!! ; geen duidelijke handleiding geleverd vanuit Michael Kors ; geen adapter bij de oplader, alleen usb

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prachtig design”

 

prachtig design, heel wat modieuzer voor een vrouw dan ander smart watchen.

prachtig design ; modieus ; stijlvol

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuk ding wat erg mooi is. Wel duur, maar geen slecht produc”

 

Bevalt prima, mooi ding en het werkt. Ontkoppelen van de band zit op een irritante plek.

Het is echt mooi gedesighd! ; Connectie met android gaat soepel en snel ; Als je telefoon niet in de buurt, maar je horloge wel de wifi kent, komen je appjes nog steeds gewoon binnen.

Levensduur van de batterij. ; Bovenaan wil de band wel eens loslaten omsat daar het knopje voor het ontgrendelen van de band zot

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een tijdloos uurwerk en knap design”

 

Het uurwerk was snel ingesteld en kan het nu al niet meer missen. Vooral de manier waarop berichten van je smartphone naar het uurwerk komen is top: makkelijk leesbaar, stijlvol en discreet.

Mooi design ; Makkelijk in te stellen en werkt perfect met Android ; Batterijduur langer dan verwacht (gaat meer dan een dag mee).

Fragiel werk om schakels in te korten van band.

Feb 2018
1
2