hellOO Watch Roze

hellOO Watch Roze
alaScore 85

37 reviews

Apr 2018

alaTest heeft 37 reviews verzameld en geanalyseerd voor hellOO Watch Roze. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de hellOO Watch Roze een alaScore™ van 85/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 37 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 37 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top”

 

Veilig voor als je kind nog te jong is voor een telefoon. Kind kan alleen de voorgeprogrammeerde nummers bellen (en gebeld worden door deze nummers).

Bruikbaar met prepaid KPN dus geen abonnement

GPS werkt niet altijd nauwkeurig

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuk kindvriendelijk horloge met locatie bepaling”

 

Zojuist binnen .. Een gokje gewaagd met een Simpel.nl simmetje welke blijkt te werken (na de pincode uitgezet te hebben). De streepjes code op het doosje bleek niet te werken, maar het serienummer onder de batterij werd wél geaccepteerd in de iphone...

Werkt met een simpel.nl simonly abonnement ; Duidelijke kindvriendelijke bediening

sommige functies niet beschikbaar ; Langer-dan-normale microUSB stekker (meegeleverd) nodig

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig systeem zo,n horloge”

 

Bevalt goed een veilig en goede horloge

Ideaal je kunt je kind goed in de gaten houden ; Mooi design ; Papa mama en kind zijn blij ; Veilig gevoel als hij op straat is ,hoef hem niet te gaan zoeken

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi en handig product met nog wel wat kinderziekten”

 

Een handig hulpmiddel om te zien waar je kind zich bevindt. De gps werkt goed, al zit er wel een afwijking in. Je kunt veilige zones instellen en krijgt dan een melding wanneer het kind die betreedt. Het zou logischer zijn wanneer als default is...

Handig om te zien waar kind is ; Gebruiksvriendelijk ; Batterij lijkt lang mee te gaan ; Veilige nummers in te stellen door ouders ; Kind kan niet gebeld worden door onbekende nummers

Lelijk design ; Weinig kleuren (en clichékleuren) ; Kind moet kunnen lezen om telefoonnummers te kiezen ; Veilige zone kan niet kleiner ingesteld dan 500m ; Gps-locatiebepaling heeft afwijking van ca. 25 m

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Dit horloge is een must have voor ondernemende kids!”

 

Zie punten hierboven

Geeft kind en ouder een veilig gevoel! ; Nooit meer door de buurt fietsen om je kind te zoeken.

Niet vergeten om de dag op te laden

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“De betere optie qua kids watch incl gps”

 

Kwalitatief gied product met een nauwkeurige gps. Een stabiel systeem zonder kuren oid. Bedieningsgemak met slechts 1 knop is zeer makkelijk voor je kind.

Stabiel systeem ; Geluids overdracht ; Gps

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top gps horloge!”

 

Gps is echt secuur,het horloge werkt goed en is supermakkelijk te bedienen. We hadden eerst 1 van aliexpress,incl losse snoertjes en vaak totaal niet kloppende locaties,dit is duidelijk betere kwaliteit

Werkt echt veel preciezer dan Aliexpress gps horloges ; Mooi en makkelijk te bedienen ; Sterk,bestand tegen kinderen

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi leuk eenvoudig horloge”

 

Wij hebben deze horloge gekocht voor onze zoon van 7. We hebben ze inmiddels getest in Disneyland Parijs en de horoge werkt goed. Het enige minpuntje is dat er maar 1 klein knopje is om te bedienen en dus geen escapeknop heeft. Voor de rest leuke...

Design is eenvoudig dus perfect voor jonge kinderen ; Sim kaart is er niet simpel uit te halen ; Zit een oplaadkabel in de doos

Misschien had er een soort van esc knopje opgemogen

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig horloge en voldoet aan alle eisen”

 

Na vele fiasco's met goedkopere Chinese modellen deze gekocht na advies te hebben ingewonnen bij coolblue en laaiend enthousiast. Deed het gelijk!

Je kan er mee bellen en gebeld worden ; Kind vriendelijk in gebruik

Nog niet ontdekt hoe je hem uit kan zette ; Kan jeen berichtje sturen

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Misschien werkt het 3e exemplaar wel?”

 

Ziet er mooi uit, alle 3 eigenlijk.... want heb nu het 3e exemplaar in 1 maand tijd. 1e horloge kon niet op trilstand, 2e horloge werkt de herhaalfunctie van het alarm niet. De helpdesk wordt wel beantwoord, met een bandje, em je betaalt de kosten maar...

Bellen werkt prima ; Mooi en fijn bandje ; GPS is ok, maar soms wat uit de richting

Helpdesk niet bereikbaar ; Trilfunctie werkt alleen voor belfunctie niet voor alarm ; Herhaalfunctie alarm werkt niet, dus niet geschikt als plashorloge

Jul 2017