Garmin Vivosmart HR+

Garmin Vivosmart HR+
alaScore 93

844 reviews

Jun 2018

alaTest heeft 844 reviews verzameld en geanalyseerd voor Garmin Vivosmart HR+. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 84/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 88/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 844 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 429 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (415)

Consumenten review (coolblue.nl)

“heerlijk”

 

Mooi sporthorloge

Heerlijk alles nederlandstalig, gebruiksaanwijzing en display ; duidelijk display

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“mooi gadget”

 

mooi

makkelijke bediening ; batterij gaat lang mee

opladen via USB van PC

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“weinig vooruitgang sinds vorige”

 

+ gemakkelijk in gebruik + veel opties + waterdicht is leuke extra - hapert soms waardoor gebruik stopt - regelmatig verliest horloge verbinding met GSM waardoor je deze eerst weer moet connecteren

waterdicht ; veel mogelijkheden

hapert soms ; regelmatig opnieuw connecteren

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een leukhebbeding”

 

+Leuk dat je hem voor meerdere sporten kunt gebruiken -soms heel slecht GPS ontvangst

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijn compact horloge wat je dagelijks om kan.”

 

Het is een fijn horloge. Ik had hem gekocht als activytracker maar gebruik hem nu als hoofdpunt voor het hardlopen en daar is die als beginnende hardloper prima voor!

Klein design ; Goed overzicht op je horloge ; Uitgebreide overzichten in de app ; Kan mee in het water

Geeft pas laat aan als de batterij (bijna) leeg is ; Pakt soms kleine stukjes lopen niet bij de stappenteller

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prijs/kwaliteit correct”

 

Er zijn verschillende weergaven zoals stappen, trappen, afstand, hartslag, ... die erg handig zijn. De GPS werkt goed en de app ondersteunt de horloge goed.

GPS ; Muziekbediening ; Waterbestendig ; Batterijduur

Weinig kleurmogelijkheid ; Niet verwisselen armband

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat”

 

Ik heb tot kort geleden altijd gebruik gemaakt van een Jawbone. Helaas is deze niet meer (werkend) te krijgen. Daarom ben ik overgestapt op een ander merk. Ik heb het product gekocht om mijn stappen en work-outs bij te houden (inclusief zwemmen)....

Veelzijdige mogelijkheden ; duidelijke app ; ruime keuze aan work-outs ; waterdicht (er zijn er maar weinig die echt waterdicht zijn)

redelijk dik/groot ; slaapregistratie mag verbeterd worden

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Waardeloze klantenservice voor matig en overpriced product”

 

Garmin heeft een waardeloze klantenservice. Als je product stuk is dan kun je beter direct een niet-Garmin product ter vervanging bestellen. Dat scheelt een hoop irritatie.

Waardeloze klantenservice Garmin ; Bijzonder slechte klantenservice Garmin ; De kleuren van het lettertypes van KLS Garmin

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Kwalitatief hoogwaardig product voor faire prijs”

 

Goede prijs kwaliteit verhouding

Gemakkelijke instelling ; Erg uitgebreid ; Overzichtelijk ; Mooie combinatie met app ; Accuraat

Geen metrisch stelsel

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede keuze”

 

Voldoet aan verwachtingen. Alles op en aan.

Apr 2018