Garmin Vivoactive 3

Garmin Vivoactive 3
alaScore 97

300 reviews

Apr 2018

alaTest heeft 300 reviews verzameld en geanalyseerd voor Garmin Vivoactive 3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 87/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 85/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 300 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 182 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (118)

Consumenten review (coolblue.nl)

“gebruiksvriendelijk product en een mooi design”

 

Doet wat je van Garmin verwacht!

gebruiksvriendelijk ; mooi uiterlijk

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijn product”

 

Mooi design. Gemakkelijk te gebruiken

Correcte weergave hartslag ; Goede verbinding met smartphones

Gps verbinding mag sneller

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi horloge met veel opties”

 

Het horloge is mooi qua design, is accuraat, heeft veel opties mbt sporten. Er mogen meer gegevens in de Garmin Appstore worden opgenomen.

Veel opties ; Ingebouwde hartslagmeter

Geen duidelijkheid over de widgets/Apps in de app op telefoon

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Erg Fijn sporthorloge”

 

Ik vind het een ontzettend fijn sporthorloge, ik kan er mee roeien en hardlopen maar ook een stukje fietsen kan gemeten. Het appje op de telefoon is handig en het connect ook met my fitness pal waardoor alles nog nauwkeuriger bijgehouden kan worden.

Heeft veel functies ; Batterij gaat lang mee, opladen gaat snel

Connect niet altijd lekker met IPhone

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi sporthorloge”

 

Ik heb dit horloge nu een kleine week en ben er drie keer mee gaan hardlopen en vier keer een stuk gaan fietsen. Bij het starten van een activiteit is de gps in een paar seconde gevonden. De zichtbare data tijdens het lopen en fietsen is aan te passen...

Mooi ; Veel mogelijkheden ; Snelle gps-lock

Batterij houdt het twee dagen vol, ipv halve week. ; Bluetoothverbinding met telefoon valt soms weg

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed en vlot werkende modules/apps”

 

Eenvoudige bediening

Design ; Registratie van opdrachten

Hoogtemeting ; Temperatuurmeting

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader”

 

Mooie Garmin en het motiveert je om dagelijks te bewegen. Super service bij Coolblue

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een mooi sporthorloge met alle opties die je”

 

Het horloge werk makkelijk, je kan het voor veel sporten gebruiken en heeft heel veel opties. Zoveel dat ik niet eens weet waar ik alle opties voor moet gebruiken. Makkelijk te connecten met je mobiel.

Gebruiksvriendelijk ; Veel opties

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie sporthorloge met vele functies”

 

Geen probleem met het koppelen van mijn Huawei P10 lite.

Gebruiksgemak ; Garmin Connect App

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader”

 

Mooi horloge met mooie aanpassingen. HR werkt goed. Niet zwaar dus met sporten voel je het horloge niet. Doet niet onder voor de Forerunner 735XT die ik eerst had.

Mooi horloge ; Touchscreen ; Aan te passen aan je eigen voorkeuren ; Werkt goed met de app

Batterij minder goed dan de Forerunner 735XT

Mar 2018